“Άστεγοι” πρωταθλητές oι κολυμβητές της Γλυφάδας




Τι κι αν δεν έχουν πισίνα να προπονηθούν; Οι κολυμβητές της Γλυφάδας αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα στους αγώνες κατηγοριών, κατακτώντας την 1η θέση ανάμεσα σε 89 σωματεία.

Εξαιρετική εμφάνιση που χάρισε για πρώτη φορά στην ιστορία του Ομίλου την 1η θέση στο άτυπο Χειμερινό Πρωτάθλημα κατηγοριών, το οποίο πραγματοποιήθηκε 21-24/02 σε ΟΑΚΑ και Ποσειδώνιο πραγματοποίησαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Τα 36 “δελφίνια” του ΑΝΟΓ, 18 αγόρια και 18 κορίτσια, κατέκτησαν την πρώτη θέση της γενικής βαθμολογίας των αγώνων ανάμεσα σε 89 σωματεία από όλη την Ελλάδα, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα η ομάδα βρίσκεται χωρίς πισίνα, η οποία παραμένει κλειστή για οικονομικούς λόγους κι αναγκάζεται να προπονηθεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Συνολικά, στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α και Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’ ο ΑΝΟΓ συγκέντρωσε 393 βαθμούς, έναντι 334 της Αργυρούπολης και 314 του ΑΟΩ που ακολούθησαν.

Ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας και παλιός πρωταθλητής Μίλτος Κανελλόπουλος, με τον βοηθό του Βασίλη Δάβαρη, αλλά και τους προπονητές των μικρότερων κατηγοριών Μεσσίνη Σπήλιο (προαγωνιστική) και Σβιέτα Ιβάνοβα (8-9 ετών), με την υποστήριξη της διοίκησης, έχουν βάλει τις βάσεις για να ξανακάνουν την Γλυφάδα μεγάλη πρωταγωνίστρια στην ελληνική κολύμβηση.

(contra.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.