Έκλεψαν 6 laptop από τα παιδιά στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη




 

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη όταν άνοιξαν έναν χώρο που χρησιμοποιούσαν για τη φύλαξη ολοκαίνουργων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Όπως κατήγγειλαν στελέχη του Χωριού στην αστυνομία είχαν «κάνει φτερά» έξι λάπτοπς τα οποία είχε δωρίσει μεγάλη επιχείρηση ηλεκτρονικών ειδών με στόχο να δημιουργηθεί ένα εργαστήριο πληροφορικής για τα παιδιά του Χωριού.

Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους είναι ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στον χώρο φύλαξης ενώ η αστυνομία ερευνά προς κάθε κατεύθυνση με δεδομένο μάλιστα ότι τα κλειδιά του χώρου είχαν συγκεκριμένοι εργαζόμενοι του Χωριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φορητοί υπολογιστές βρίσκονταν ακόμη στα κουτιά τους, κάτι το οποίο κάνει εμφανές ότι οι «ποντικοί» στόχο είχαν να αποκομίσουν σημαντικό οικονομικό όφελος από την πώλησή τους σε κλεπταποδόχους.

Η δυσκολία των ερευνών πάντως έγκειται στο γεγονός ότι δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί πότε ακριβώς εκλάπησαν αφού οι αρμόδιοι του Χωριού υπολογίζουν πως ό,τι συνέβη τοποθετείται στο χρονικό διάστημα ανάμεσα στην 1η και στην 14η Μαρτίου.

(notioanatolika.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.