Για όλα φταίει…το Ρίο!!!




Φίλοι γονείς,
Οι Σύλλογοι Μαθητών και Γονέων του 2ου Λυκείου Αλίμου, στην προσπάθειά τους να φέρουν κοντά όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας (Καθηγητές, Γονείς, Μαθητές) οργανώνουν αποκριάτικο γλέντι την Κυριακή 10/3.
Που άλλου; Στο χώρο μας. Στο προαύλιο του σχολείου μας!!!!!
Με πρωταγωνιστές ποιους άλλους; Μα φυσικά εμάς!!!!!
Μαθητές θα παίξουν ζωντανή μουσική με τα συγκροτήματά τους
Γονείς-μαθητές-καθηγητές θα αναμετρηθούν σε αγώνα μπάσκετ, σε χορευτικές φιγούρες, σε μασκάρεμα και σε κάθε αποκριάτικη τρέλα που μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε τη δύσκολη καθημερινότητα.
Εθελοντές θα ψήνουν σουβλάκια που θα είναι έτοιμα από τις 12 το μεσημέρι που ξεκινά το γλέντι και τα λεφτά που θα μαζευτούν από αυτό και από τη λαχειοφόρο θα διατεθούν για ανάγκες της σχολικής μας κοινότητας.
Από εσάς ζητάμε, την Κυριακή να μην αγχωθείτε για το μαγείρεμα, να βάλετε τα αποκριάτικά σας, κι αν δεν έχετε, βάλτε μόνο ένα χαμόγελο κι ελάτε να διασκεδάσουμε με τα παιδιά μας μαζί.
Να θυμάστε. Το κέφι είναι από τα λίγα πράγματα που δε χρειάζεται να μας δώσει κάποιος. Μπορούμε να το φτιάξουμε και μόνοι μας.
Όσοι από εσάς έχετε το θάρρος να δείξετε, πως ακόμη κι αν ο χρόνος περνάει και τα προβλήματα μεγαλώνουν, στην καρδιά παραμένετε νέοι, δηλώστε συμμετοχή στους αγώνες που θα γίνουν. Ο νικητής θα κερδίσει μόνο ….. το χειροκρότημα!
Σας περιμένουμε για να δείξουμε σε όλους ότι το 2ο Λύκειο είναι ζωντανό, αναπνέει και χαμογελά!!!!

*** Προωθήστε το μήνυμα και καλέστε τους φίλους σας στο πάρτι
Βοηθάμε το σχολείο διασκεδάζοντας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.