Γιατί διπλά Κούλουμα στον ενιαίο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης;




ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ – Δελτίο τύπου:

Αν και από το 2010 το Ελληνικό και η Αργυρούπολη αποτελούν ένα ενιαίο δήμο, η δημοτική αρχή με τις πράξεις και τις παραλείψεις της μας υπενθυμίζει συνεχώς και με κάθε τρόπο αυτό που προεκλογικά διακήρυττε: ήταν, είναι και παραμένει αντίθετη στην ένωση αυτή.

Ξεχωριστές, διπλές παρελάσεις στις Εθνικές Επετείους, ξεχωριστούς διπλούς αγιασμούς των υδάτων τα Θεοφάνεια, διαφοροποιημένη αντιμετώπιση των δημοτών σε Ελληνικό και Αργυρούπολη με διπλά ανταποδοτικά τέλη, διπλά δίδακτρα, διπλά δικαιώματα ταφής και ξεχωριστά, διπλά κούλουμα για την προσεχή Καθαρή Δευτέρα.

Παραδοσιακά κούλουμα από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο της Αργυρούπολης στο εγκαταλειμμένο από τον δήμο βουνό, κούλουμα και στο π. αεροδρόμιο του Ελληνικού από τη δημοτική αρχή!

Γιατί κύριε δήμαρχε δεν κάνατε τα κούλουμα από κοινού με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο της Αργυρούπολης στο βουνό της πόλης, όπως γινόντουσαν εδώ και πολλά χρόνια; Γιατί έχετε εγκαταλείψει εδώ και τρία χρόνια το βουνό στην τύχη του; Αυτό δεν θέλει φύτεμα, όπως έκαναν όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές; Δεν πρέπει να καθαριστεί; Δεν πρέπει να πρασινίσει; Δεν πρέπει να προστατευθεί και να αναδειχθεί;

Οφείλουμε να υπογραμμίσουμε, ότι με τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές της δημοτικής αρχής, η ένωση του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, από το 2010 μέχρι σήμερα, εξακολουθεί να παραμένει «όνειρο θερινής νυκτός» και απραγματοποίητο ζητούμενο στην συνείδηση των συμπολιτών μας.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.