Οι χειμερινές βουτιές του Γιάννη Λούλη στον Άλιμο




louliskolaz

Το notia.gr εντόπισε σήμερα το μεσημέρι τον Γιάννη Λούλη να απολαμβάνει το μπάνιο του στην Ακτή του Ήλιου, στον Άλιμο. Μανιώδης χειμερινός κολυμβητής όποτε έχει ελεύθερο χρόνο, ο γνωστός επικοινωνιολόγος χαλαρώνει κολυμπώντας στα νερά του Αλίμου.
 Ειδικά σήμερα φάνηκε να το απολαμβάνει περισσότερο διαβάζοντας το μεγάλο αφιέρωμα που του είχε “Ο Φιλελεύθερος” με τίτλο: “Γιάννης Λούλης: Ο άνθρωπος πίσω από την εκλογή Κληρίδη, Χριστόφια, Αναστασιάδη”
“Δεν επιθυμώ να έχω καμιά ενεργό εμπλοκή στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας, πέραν της εξ αποστάσεως ανάλυσής τους” είπε στη δημοσιογράφο Ανδρούλα Ταραμουντά.
” Όσα συμβαίνουν στον πολιτικό χώρο της Ελλάδος, τα βρίσκω απωθητικά. Εδώ και χρόνια, διαβλέποντας οικονομικά και πολιτικά αδιέξοδα, είχα άλλωστε στρέψει όλο και περισσότερο τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες στην Κύπρο. Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα. Ζω πάνω στην θάλασσα, με την οποία άλλωστε είμαι σε συνεχή επαφή και ως χειμερινός κολυμβητής. Όμως όσο πιο κοντά είμαι στη θάλασσα, τόσο μακριά βρίσκομαι από την ελληνική ενεργό πολιτική! “
Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.