Ο Α.Σ. Πρωταθλητών Γλυφάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στη Χαλκίδα!




Σε ένα κατάμεστο γήπεδο και μέσα σε ένα ζεστό κλίμα που δημιούργησαν οι αθλητές, γονείς και φίλοι του αθλήματος οι αθλητές μας κατέλαβαν προσπάθειες και χειροκροτήθηκαν από όλους.    Η συμμετοχή των αθλητών ξεπέρασε τους 1300.

Ένα Χρυσό και δυο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Ζωή Μήτσιου στην κατηγορία κορασίδων -41 κιλά και τα χάλκινα οι αθλητές Κωνσταντίνος Κολοκυθάς στην κατηγορία παίδων -45 κιλά και ο Αργύρης Δακορώνιας -43 κιλά παίδων.

Επίσης την Πέμπτη θέση κατέλαβαν οι αθλητές Κατερίνα Κάκου -44 κιλάΜάριος Ρόκος -49 κιλάκαι Τσολάκου Βαρβάρβα μετά από σπουδαίες εμφανίσεις αφήνοντας υποσχέσεις για την κατάκτηση καλύτερων θέσεων. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό αθλητικό κέντρο της Χαλκίδας.

Συγκλονιστική υπήρξε η προσπάθεια της χρυσής αθλήτριας μας Ζωής Μήτσιου  η οποία αν και τραυματίας στον τελικό με απίστευτη δύναμη και τεχνική κατόρθωσε να κερδίσει και να λάβει τα χειροκροτήματα όλων.

Ο σύλλογος  ευχαριστεί όλους τους αθλητές και τους γονείς αυτών για την συμπαράσταση τους.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Ο σύλλογος μας θα συνεχίσει να εργάζεται για την ανάπτυξη του αθλητικού και πολιτιστικού πνεύματος μέσα από το Ταεκβοντό και άλλων σημαντικών πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων.

 

protaflites 600
Η Ζωή Μήτσιου με κόκκινο θώρακα χτυπάει την αντίπαλο της με λάκτισμα στο κεφάλι.
protaflites 2 600
Κωνσταντίνος Κολοκυθάς και Αργύρης Δακορώνιας με τα χάλκινα μετάλλια
protaflites 3 600
Η Ζωή Μήτσιου με το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό της αγκαλιά με την δασκάλα της Δρ Φιλάνθη Αγγελάκου
(tsouxtra.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.