Ψωνίζεις… και κερδίζεις μετρητά στο «Τσακ Bank»!




Την Παρασκευή 15 Μαρτίου ξεκινά στο Athens Metro Mall η «METRO MALL BANK», η τράπεζα που επιστρέφει άμεσα και ζωντανά σε μετρητά, μέρος των χρημάτων των αγορών σας. Έως τις 13 Απριλίου σας περιμένουμε για τα πιο ευχάριστα ψώνια καθώς με συνολικές αγορές 100€ και άνω η Metro Mall Bank σας επιστρέφει άμεσα 10€ μετρητά.

Για 2η συνεχή χρονιά το Athens Metro Mall βρίσκεται κοντά στους επισκέπτες του, επιδιώκοντας να νιώσουν ωφελημένοι από τις αγορές τους και δημιουργώντας πάντα ξεχωριστές εμπειρίες για τους φίλους του. Για 30 ημέρες βγείτε διπλά κερδισμένοι κάνοντας τα ψώνια σας στο Athens Metro Mall, επωφελούμενοι των εξαιρετικών τιμών που θα βρείτε στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου και της άμεσης επιστροφής χρημάτων από τις αγορές της ημέρας.

H «METRO MALL BANK*» θα βρίσκεται στο επίπεδο 0 του εμπορικού κέντρου, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο kiosk με τους «τραπεζίτες» της να περιμένουν για να σας επιστρέψουν 10€ μετρητά για συνολικές αγορές 100€ και άνω.

Θα λειτουργήσει για το χρονικό διάστημα από 15 Μαρτίου έως 13 Απριλίου και θα είναι ανοιχτή Δευτέρα έως Παρασκευή, 17:00 έως 21:00 και Σάββατο 12:00 έως 16:00 με διαθέσιμο ποσό 550€ ημερησίως.

*Απαραίτητη η επίδειξη των αποδείξεων στη ‘Metro Mall Bank’ – Ισχύει για σύνολο αποδείξεων της ίδιας ημέρας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.