Σοβαρά προβλήματα στο 2ο & 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου




 

Το έγγραφο του Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου

 

Με έγγραφό του, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρης Δόγκας, διαπιστώνει ραγδαία εξέλιξη στο πρόβλημα υγρασίας σε αίθουσες του 2ου & 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου. Σε ένα έγγραφο του που απεικονίζει την αγωνία του για το πρόβλημα, καλεί την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου όπως άμεσα τον ενημερώσει για τα ευρήματα της αυτοψίας. Είναι χαρακτηριστικό του μεγέθους του προβλήματος ότι για πρώτη φορά τίθεται θέμα ασφάλειας του κτιρίου και των μαθητών!

Το σχολείο επισκέφτηκε την Παρασκευή 1/3/13 ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν. Τσαμπαρλής και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Α. Τσάγκαρης, και μετά την συνάντηση τους με την διευθύντρια μετέβησαν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για να πληροφορηθούν σχετικά και να βοηθήσουν στην επίσπευση όλων των αναγκαίων διαδικασιών.
Σε δήλωση του ο κ. Τσαμπαρλής ανέφερε ότι η Διοίκηση πρέπει να λειτουργήσει αρμονικά, να σταματήσει ο κλεφτοπόλεμος ανάμεσα στην Δημοτική επιτροπή παιδείας και την επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, να ασχοληθούν με το πρόβλημα και όχι τις εντυπώσεις και να είναι όλοι προσεκτικοί στην έκδοση εγγράφων που μπορεί να προκαλέσουν ανησυχία στους γονείς.

 (alimos.com)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.