Στη μαρίνα Φλοίσβου το γιοτ του Εμίρη




Άνεμος… πολυτέλειας πνέει εδώ και λίγα 24ωρα στη Μαρίνα Φλοίσβου, με την παρουσία του «πεντάστερου» γιοτ του Εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θανί.
Αν και η παρουσία του εμίρη στη χώρα μας δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, ωστόσο οικονομικοί σύμβουλοι και άλλα έμπιστα άτομα από το περιβάλλον του έχουν μεταβεί στη χώρα μας για business, με αφορμή και την επίσημη ανακοίνωση περί εξαγοράς της νήσου Οξυά -που ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων- από «επενδυτές του Κατάρ».

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός Al Mirqab, η πέμπτη μεγαλύτερη στον κόσμο, προκαλεί… δέος σε όσους έχει τύχει να περάσουν τις τελευταίες ημέρες από το λιμάνι. Έχει 133 μέτρα μήκος, 54μελές πλήρωμα από την Ταϊλάνδη, ενώ διαθέτει μεταξύ άλλων πέντε σουίτες, πισίνα, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο και τζακούζι… Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα, με αποτέλεσμα ο εικονολήπτης να μην μπορεί να προσεγγίσει με ευκολία το σημείο, αλλά η παρουσία του εμίρη δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το Λιμενικό ούτε και από το Υπουργείο Εξωτερικών. Πηγές του Λιμενικού, ωστόσο, παραδέχονται ότι το γιοτ βρίσκεται αγκυροβολημένο στη Μαρίνα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, απεσταλμένοι του εμίρη έφτασαν στην Αθήνα και έχουν ξεκινήσει γύρο επαφών με παράγοντες του τουρισμού και εκπροσώπους εταιρειών ναυτιλίας.

(zougla.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.