Στο Δ.Σ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο Τσαμπαρλής




Σε σαρωτικές αλλαγές στα διοικητικά συμβούλια των εταιριών του Ομίλου ΟΣΕ προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Μεταφορών, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος, πάντως, με προηγούμενη απόφασή του διατήρησε στις θέσεις τους τους προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Θαναση Ζηλιασκόπουλο και του ΟΣΕ, Παναγιώτη Θεοφανόπουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα πρόσωπα τοποθετήθηκαν με τη διαδικασία της ποσόστωσης από τα τρία κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.
Συνολικά από τα διοικητικά συμβούλια του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της ΓΑΙΑΟΣΕ παύθηκαν 15 άτομα, ενώ παράλληλα αποχωρούν και οι δύο πρώην διευθύνοντες σύμβουλοι της ΕΡΓΟΣΕ και της ΓΑΙΑΟΣΕ.

Πρόκειται για τους επικεφαλής της ΕΡΓΟΣΕ, Γιάννη Πετρόπολο ο οποίος έχει ήδη αντικατασταθεί από τον Κωστα Σπηλιόπουλο και της ΓΑΙΑΟΣΕ, Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος αντικαθίσταται από τον Αθ. Σχίζα.

Συγκεκριμένα τοποθετούνται:
Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ως μέλη οι Τσαμπαρλής Νικόλαος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Παπανικολάου Νικόλαος Φοροτεχνικός, Παπακυρίτσης Κωνσταντίνος, Αρχιτέκτων Μηχανικός και Ανδριανάκης Μύρων, Τοπογράφος.
ΣΤΗΝ ΓΑΙΑΟΣΕ: Σχίζας Αθανάσιος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Βουδούρης Αντώνιος, Δικηγόρος, ως εκτελεστικό Μέλος και ως μέλη οι Καπερώνης Νικόλαος, Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων, Βογανάτσης Δημήτριος, Μηχανικός Ορυκτών Πόρων και Βρανάκης Εμμανουήλ , Οικονομολόγος.
ΣΤΟΝ ΟΣΕ: Σπυρόπουλος Γεώργιος, Συνταξιούχος, ως Μέλος, Σταθούλης Σπυρίδων Δικηγόρος, ως Μέλος, Μπαούρδας Δήμος, Δημοτικός Υπάλληλος,ως εκτελεστικό Μέλος και Τσαμουράς Κωνσταντίνος, Μηχανολόγος, ως Μέλος.
ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΣΕ: Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος Πολιτικός Μηχανικός, ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και ως μέλη οι Κουρέτας Νικόλαος, Αρχιτέκτων Μηχανικός, Παπαδόπουλος Ιωάννης,Αρχιτέκτων Μηχανικός και Καλλίγερος Κωνσταντίνος, Δικηγόρος.

Πηγή: fimotro.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.