Στο μηδέν έμειναν Γλυφάδα και Καλαμάτα (video)




Στο μηδέν έμειναν Γλυφάδα και Καλαμάτα | onsports.gr

Το ημίχρονο τελειώσε με την Καλαμάτα να κάνει μία απελπιστική εμφάνιση, χωρίς να δημιουργήσει ούτε μια φάση στην εστία του Χώνου και τη Γλυφάδα να πλησιάζει την περιοχή της, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ανεβάσουν το ρυθμό του παιχνιδιού, με την Γλυφάδα να ανεβάζει την πίεση της στο δεκάλεπτο μεταξύ 60′ και 70′.

Στο 84ο λεπτό υπήρξε προσωρινή διακοπή εξαιτίας «εισβολής» μερίδας οπαδών της Μαύρης Θύελλας στον αγωνιστικό χώρο με τονΚώστας Γυφτέα να προσπαθεί να τους ηρεμήσει και το παιχνίδι να λήγει λίγα λεπτά αργότερα στο 0-0

ΓΛΥΦΑΔΑ (ΠΑΝΤΕΛΗΣ): Χώνος, Τσιρογιάννης, Φουντουκίδης, Κόντι, Νικόλτσης, Καζνέτσης, Μουστόγιαννης, Ζαχάρατος, Τασιόπουλος, Σκάρος, Καϊμακαμούδης, Τασόπουλος (ενδεκάδα. Αναπληρωμτικοί οι Σηφάκης, Κοσμάς, Κόκκαλης, Καζαντζής, Μακαρονάς Παπαρούνας, Βιδάλης.

KΑΛΑΜΑΤΑ (ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ-ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ): Κυριακόπουλος, Τσόπελας, Καντούτσης, Νουχάνοβιτς, Τριανταφυλλάκης, Ψυχογιόπουλος, Γκαλίν, Σκαρλάτος, Σαραντόπουλος, Πούτσι, Γεωργιόπουλος. Η αποστολή συμπληρώνεται με τους Κολοβουρη, Χρησταρά , Ρήγα, Βασίλιεφ, Μπιζίμη, Τρίψα, Αντωνόπουλο.

(onsports.gr)

 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m5A63CH8nnU

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.