Διευκρίνηση περί κοινωνικού παντοπωλείου και αποφάσεων της Ένωσης Κρητών




Ξεκάθαρη απάντηση της Ένωσης Κρητών βάζει στη θέση τους τα δημοτικά «παπαγαλάκια»

(e-epikaira.gr)

Με μία άμεση και ξεκάθαρη απάντηση το Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης βάζει φρένο μία και καλή στα δημοτικά φερέφωνα-παπαγαλάκια που προφανώς εκτελώντας «άνωθεν διαταγές», προσπάθησαν να εμπλέξουν την Ένωση στα μικροπολιτικά παιχνίδια των δημοτικών παρατάξεων.

Σύμφωνα λοιπόν με τους αυτοαποκαλούμενους «δημοσιογράφους» των φιλικών προς τη δημοτική αρχή, αυτοαποκαλούμενων τοπικών «Μ.Μ.Ε.», το γεγονός ότι ο εκδότης της εφημερίδας «τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ» είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών, αυτό έπρεπε να εμποδίζει τη φιλοξενία στην εφημερίδα απόψεων επικριτικών για το θέμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου επειδή η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης του (!!!) Πρωτάκουστη και πρωτοφανής άποψη, η οποία σίγουρα «γεννήθηκε» στα γραφεία του 6ου ορόφου του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Η εμπάθεια της Δημοτικής Αρχής, αλλά και των συνεργατών αυτής, έμμισθων ή άμισθων, είναι γνωστή και απολύτως κατανοητή. Η εφημερίδα «τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ» είναι ουσιαστικά η μόνη που ασκεί αντιπολίτευση επί σειρά ετών και δεν αλλάζει πλεύση, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ για λόγους που μόνο εκείνοι γνωρίζουν. Λόγω αυτής της εμπάθειας και μη μπορώντας να βρουν κάτι ουσιαστικό εναντίον της εφημερίδας, προσπάθησαν να εμπλέξουν την Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης στο βρώμικο παιχνίδι που παίζουν.

Στο κατάπτυστο κείμενο το οποίο δημοσίευσαν στο αυτοαποκαλούμενο «Μ.Μ.Ε.» απάντησε άμεσα το Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών, ξεκαθαρίζοντας –μία και καλή- ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για οποιοδήποτε μέλος να ασκήσει την επαγγελματική του δραστηριότητα, ή να εκφράσει άποψη αντίθετη προς τη Δημοτική Αρχή, ενώ παράλληλα στέλνει και «μήνυμα» προς κάθε αποδέκτη, να αφήσει την Ένωση εκτός πολιτικών παιχνιδιών…

Η προσπάθεια τους ήταν καλή. Παιδεύτηκαν και με το Photoshop, αλλά πήραν την απάντηση τους και τους παραδίδουμε στην κρίση του κόσμου…

 

H ανακοίνωση της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης:

 

Διευκρίνηση περί κοινωνικού παντοπωλείου και αποφάσεων της Ένωσης Κρητών

Ως Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης, έχουμε σκοπό εκτός από τη διαφύλαξη των παραδόσεων, την ανάπτυξη αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών και των συμπολιτών μας.

Το διοικητικό μας συμβούλιο είναι 9μελές και οι αποφάσεις λαμβάνονται δημοκρατικά, με γνώμονα πάντα το κοινό καλό!

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στα θέματα μέριμνας ευπαθών ομάδων, που πλήττονται από την οικονομική κρίση, αναλάβαμε ΟΜΟΦΩΝΩΣ κατά το μήνα Μάρτιο να στηρίξουμε το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας. Η κίνηση αυτή στοχεύει αποκλειστικά στην κάλυψη αναγκών όσων συμπολιτών μας αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά.

Λόγω του ότι το κοινωνικό παντοπωλείο αποτελεί πραγματικά ένας ευαίσθητος χώρο δεν επιδέχεται κανενός είδους καπηλεία από οποιονδήποτε. Μάλιστα όπως επιμελώς έχουμε αποφύγει το θόρυβο έως σήμερα, παρακαλούμε να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα με τη δημοσίευση της παρούσας επιστολής μας προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων των αναγνωστών.

Η υγιής συλλογικότητα δεν καταργεί την προσωπικότητα ούτε μπορεί να αποτελέσει φίμωτρο στον ελεύθερο λόγο και τα πιστεύω των μελών. Ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε, ότι η γραμμή μας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, είναι κοινή και οι σχέσεις μας αρμονικές. Δεν τίθεται θέμα διάσπασης της ενότητας, ούτε αναίρεσης των αποφάσεών μας εκ μέρους του κου Νικάκη του οποίου η συμμετοχή και προσφορά στην Ένωση, όπως και κάθε μέλους, δεν έχει κανένα συσχετισμό με την επαγγελματική του ιδιότητα. Σε ότι δε αφορά τις επαγγελματικές του επιλογές, μπορεί να φιλοξενεί οιανδήποτε άποψη στην εφημερίδα του, κάτι που μας είναι παντελώς αδιάφορο και άσχετο με τη δράση μας.

Κλείνοντας θέλουμε να απευθύνουμε εκ νέου κάλεσμα σε όσα από τα μέλη, φίλους και επιχειρήσεις έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου (Δαρδανελλίων 36, Νέα Σμύρνη) Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή (20:30-22:00).

Με τη συγκεκριμένη πράξη δίνεται η ευκαιρία στον καθένα μας να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ας μην ξεχνούμε εξάλλου ότι η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που όσο το προσφέρεις, τόσο περισσότερο έχεις (Τ. Γουϊλσον).

 

Με τιμή το ΔΣ της Ένωσης Κρητών

Νέας Σμύρνης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.