55 άτομα έμειναν χωρίς δουλειά από τον εμπρησμό του Rich στη Γλυφάδα




Πενήντα πέντε θέσεις εργασίας χάθηκαν από την καταστροφή του Rich στη Γλυφάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος επισημαίνει ότι η η αγορά της Γλυφάδας υπέστη μεγάλο πλήγμα από την καταστροφή του κτιρίου όπου στεγάζονταν τα ιατρεία του ΕΟΠΠΥ και η καφετέρια Rich.  Δείτε την ανακοίνωση:

Σήμερα τα ξημερώματα στη Γλυφάδα, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε γνωστή καφετέρια της πόλης (Ζησιμοπούλου και Λαζαράκη) είχαμε την καταστροφή όλου του εν λόγω κτηρίου.

Το θλιβερό αποτέλεσμα πέρα των υλικών καταστροφών ήταν η απώλεια 55 θέσεων εργασίας των ατόμων που εργάζονταν εκεί καθώς και η ολική καταστροφή των ιατρειών του ΕΟΠΥΥ που βρίσκονταν ακριβώς από πάνω.

Σε μια ήδη δύσκολη εποχή για τους εμπόρους, τους εργαζόμενους, τους πολίτες και τους συνταξιούχους της πόλης μας, ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα χτύπησε την αγορά.

Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας στους 55 εργαζόμενους και στους επιχειρηματίες για το βαρύ πλήγμα που υπέστησαν.

Ευθύνη της Δημοτικής αρχής είναι η επιτάχυνση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος ΑΝΝΑ ΚΑΥΚΑ

Ο Γ. Γραμματέας ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.