Απόψε στις 7 ΝΟΒ-Ολυμπιακός – “αστακός” η Βουλιαγμένη!




Σύσκεψη με θέμα τα μέτρα ασφαλείας των αγώνων της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό για τα πλέι-οφ σε Α1 Πόλο Ανδρών και Γυναικών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (23/5).

Όσα συζητήθηκαν αφορούσαν τον 4ο τελικό της Α1 Ανδρών, το ερχόμενο Σάββατο (25/5, 19:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού, αλλά και όσα παιχνίδια των τελικών της Α1 Γυναικών χρειαστεί να διεξαχθούν στην έδρα της Βουλιαγμένης.

Στη σύσκεψη αυτή αποφασίστηκαν σύμφωνα με την ΚΟΕ:

«1.Τα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

2.Ο τρόπος διακίνησης των φιλάθλων.

3.Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθούν στα δύο σωματεία. Σ’ αυτό το σημείο αποφασίστηκε οι δύο ομάδες να διαθέσουν όλα τα εισιτήρια ονομαστικά σε άτομα τα οποία επιθυμούν να βρεθούν στο κολυμβητήριο. Για τη μεν Βουλιαγμένη, 200 άτομα ανά αγώνα, για τον δε Ολυμπιακό 50 άτομα ανά αγώνα.

Έτσι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα σωματεία (ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακός) και σύσταση είναι να μην μετακινηθούν στο κολυμβητήριο χωρίς την ονομαστική τους πρόσκληση.

Την Κολυμβητική Ομοσπονδία στη σύσκεψη εκπροσώπησε ο ειδικός σύμβουλος της ΚΟΕ, κ. Νίκος Σπηλιωτόπουλος, ενώ ακόμη στην συγκεκριμένη σύσκεψη παρέστησαν, εκ μέρους της ΔΕΑΒ ο κ. Κουκής, εκ μέρους του ΝΟ Βουλιαγμένης ο κ. Ποταμιάνος, από την πλευρά του Ολυμπιακού ο κ. Λογοθέτης, εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής ο κ. Κυριανάκης, από το Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης η κ. Παυλή και τέλος από την πλευρά του Λιμενικού Σώματος Βουλιαγμένης ο κ. Μπομπέτσης».

(nov.gr)

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται η ανδρική μας ομάδα στον 4ο τελικό των playoffs, το Σάββατο 25/5 και χρειάζεται απαραιτήτως τη νίκη προκειμένου να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00, με διαιτητές τους κ.κ. Μοίραλη και Σταυρίδη και τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport 3.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί με υψηλά μέτρα ασφαλείας και δε θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους δεν έχουν δηλωθεί στις λίστες των φιλάθλων.

Ενημερώνουμε τους φίλους του ΝΟΒ ότι στον Σαββατιάτικο αγώνα ΝΟΒ-Ολυμπιακού θα ισχύσουν “υψηλά” μέτρα ασφαλείας και η είσοδος στο κολυμβητήριο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν δηλωθεί στις (αυστηρώς περιορισμένες) λίστες.
Όσοι, λοιπόν, από τους φίλους μας επιθυμούν να δουν τον αγώνα και να στηρίξουν την ομάδα μας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με τη Γραμματεία του ΝΟΒ (210 8962416).
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.