Κήρυξαν πόλεμο Πανάς και Κάριαγιαν – “στηρίζεσαι στην ιστορία του Γρηγόρη Κασιδόκωστα”




Απάντηση στο δελτίο τύπου της Διοίκησης του Δήμου!!!!!

Δεν είχα καμία πρόθεση να μπω σε διάλογο μέσω του τύπου με τον Δήμαρχο (ο οποίος απαντά καλυπτόμενος πίσω από τη λέξη Διοίκηση).
Ποια Διοίκηση;
Όλο το Δημοτικό Συμβούλιο;
Οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης;
Ποιας συμπολίτευσης;
Εξακολουθούμε ακόμη να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας;
Ή μήπως η Εκτελεστική Επιτροπή;
Εγώ απλά και ξεκάθαρα κοινοποίησα την απόφαση για ανεξαρτητοποίηση όπως όφειλα.
Ο δημοτικός σύμβουλος βάσει του Συντάγματος ενεργεί κατά συνείδηση με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πόλης και των δημοτών [η πεμπτουσία της Δημοκρατίας].

Η απόφαση της ανεξαρτητοποίησης μου ήταν εκτός των άλλων και αποτέλεσμα ώριμου διαλόγου με συμπολίτες μου και από τις τρείς ενότητες του Δήμου μας, οι οποίοι με εμπιστεύθηκαν με τη ψήφο τους για να συμμετέχω στο συνδυασμό και τη Δημοτική Παράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και όχι του Σπύρου Πανά, και οι οποίοι επιδοκίμασαν την ενέργεια μου.

Ο τωρινός Δήμαρχος βρέθηκε στο δρόμο μας μετά τη δυσμενή κατάληξη της υγείας του Δημάρχου μας. Δηλώνω δε ότι θλίβομαι που συνετέλεσα και εγώ με τη ψήφο μου στην εκλογή του, πράγμα για το οποίο και μόνο για αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ στους συμπολίτες μου. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Το να αναγνωρίζει κάποιος τα λάθη του και να επανορθώνει είναι δείγμα ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣ. ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Τα άλλα πρόσωπα που αναφέρει (η Διοίκηση) ότι πρέπει να δοκιμαστούν και σε άλλες θέσεις, αφού ξεκίνησαν τη θητεία τους συμμετέχοντας σχεδόν σε όλες τις επιτροπές:

• Διαγωνισμών,
• Παραλαβής Έργων,
• Ski,
• ΕΠΕΛΑΚ
• Ποιότητα Ζωής
• Οικονομική Επιτροπή
• Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
• Αντιπρόεδρος Κοινωνικού Ξενώνα, κ.α.

μετά την απέλπιδα και αποτυχημένη προσπάθεια (της Διοίκησης) να τους ανατεθεί ο δύσκολος ρόλος του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κατέληξε στην ανάθεση των καθηκόντων που εγώ σαν απλή δημοτικός σύμβουλος έφερα επιτυχώς σε πέρας με τόσο κόπο.

Στα 8 χρόνια της ενασχόλησης μου με την τοπική αυτοδιοίκηση υπηρέτησα την πόλη μου από τη θέση του απλού δημοτικού συμβούλου την οποία τίμησα και τιμώ μέχρι σήμερα.

Εύχομαι στη συνάδελφο καλή δύναμη και μακάρι να φέρει εις πέρας τις πολλές υποχρεώσεις της.

Όσο για το λογοπαίγνιο (της Διοίκησης!!!!) για το αν «η καρέκλα δίνει αξία στο σύμβουλο ή ο σύμβουλος δίνει κύρος και αξία στην καρέκλα» και τη δήλωση ότι πιστεύουν το δεύτερο, προτιμώ να απαντήσω με τη σιωπή μου…..

Αναφορικά με τις μικρό-τοπικές σκοπιμότητες, μόνο σαν ειρωνεία και απόδραση από την πραγματικότητα μπορώ να το εκλάβω.

Σχετικά τώρα με την επιθυμία των συμπολιτών μας και ποια είναι αυτή, θα τη διαπιστώσει (η Διοίκηση) στις επερχόμενες εκλογές, εάν και εφόσον ο κύριος Πανάς θελήσει να δοκιμαστεί για πρώτη φορά σαν υποψήφιος Δήμαρχος με τη δική του δύναμη και ιστορία και όχι στηριζόμενος στην φήμη και την αυτοδιοικητική ιστορία του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Δηλώνω ότι δεν σκοπεύω να ξαναμπώ στη διαδικασία του διαλόγου με τη Διοίκηση μέσω του τύπου, διότι έχω μπροστά μου ένα δύσκολο έργο, ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και τις απόψεις μου και την κριτική μου θα τις εκφράζω μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με παρρησία όπως έκανα πάντα.-

ΩΣΑΝΝΑ – ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.