Κωνσταντάτος: “δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από έναν υβριστή Δήμαρχο!”




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ:

 Για μια ακόμα φορά, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ Χρ. Κορτζίδης άφησε κατά μέρος το επίπλαστο καλοσυνάτο προσωπείο που δείχνει στον κόσμο και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 27-5-2013 επιτέθηκε σφόδρα εναντίον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με βαρύτατες ύβρεις, όπως ότι “είσαστε γελοίοι” κ.α.

Παράλληλα με την επίθεση του αυτή , ο ευρισκόμενος σε πανικό δήμαρχος, μετά το «ψεύτες και συκοφάντες» που απέδωσε αδικαιολόγητα προς όλους, ενώ ο ίδιος είπε πως θα εμποδίσει τη λειτουργία των σταθμών του Μετρό και μετά την κατακραυγή των ΜΜΕ σε πανελλήνιο επίπεδο, του φταίγαμε πάλι εμείς και οι άλλοι!

Επιτέθηκε για μια ακόμα φορά, την ίδια μέρα, και από την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου, που την έχει μετατρέψει σε παραταξιακό του τσιφλίκι, τόσο σε εμάς όσο και στον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης κ. Λάζαρο Τογρίδη για τις σοβαρότατες καταγγελίες του για την μετάθεση του εορτασμού της Γενοκτονίας των Ποντίων στην Αργυρούπολη, όπου ο δήμαρχος επέλεξε να πάει να καθαρίσει την παραλία.

Μας παραδίδει μεταξύ άλλων, όπως συνηθίζει, και μαθήματα δημοκρατίας ασχολούμενος με το σοβαρότατο θέμα για την πόλη που είναι …….. ένα πανό του, που, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, κάποιος του το έσκισε, την ώρα που ο δήμος βουλιάζει, τίποτα ουσιώδες δεν γίνεται και ο δήμος μοιάζει να είναι ξέφραγο αμπέλι για κλέφτες και βανδάλους.

Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από έναν υβριστή Δήμαρχο που 3 χρόνια τώρα δε εφαρμόζει, όπως άλλοι δήμοι, τον ανεξάρτητο θεσμό του Συνήγορου του Πολίτη γιατί τρέμει τον έλεγχο της διοίκησης του και τις τυχόν αποκαλύψεις.

Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από έναν υβριστή Δήμαρχο που 3 χρόνια τώρα αποκρύπτει από τους πολίτες το βιογραφικό και το επάγγελμά του, καθώς και το «πόθεν έσχες» της περιουσιακής κατάστασης του ίδιου και της οικογενείας του!

Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από έναν υβριστή Δήμαρχο, που 3 χρόνια τώρα δεν δίνει γραφείο στην αντιπολίτευση μέσα στον κτίριο του δήμου, όπως επιβάλλει ο νόμος, γιατί τρέμει τον έλεγχο και την παρουσία μας. Αποφάσισε να μοιράσει για ψηφοθηρικούς λόγους γραφεία σε συλλόγους με ένα χρόνο ζωής, αλλά αποκλείει τους θεσμικούς εκπροσώπους του λαού της πόλης από ό,τι – βάσει του νόμου – δικαιούνται!

Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από έναν υβριστή Δήμαρχο που έχει μετατρέψει τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου σε παραταξιακά εργαλεία του για ίδιο όφελος. Την ιστοσελίδα του δήμου την πληρώνουμε όλοι εμείς, αλλά ο δήμαρχος την λειτούργει ως παραταξιακό δημοσιογραφικό όργανο του, έχοντας αποκλείσει φασιστικά από αυτήν την αντιπολίτευση για να μην ακούγεται η φωνή της. Την ίδια ώρα αγοράζει νέο, επαγγελματικό φωτοτυπικό αξίας 2.500 χιλιάδων ευρώ για να μπορεί – προφανώς, ενόψει των εκλογών – να τυπώνει καλύτερα τα παραταξιακά του κείμενα, με οποία, κάθε λίγο και λιγάκι, γεμίζει την πόλη. Τέλος, είναι γνωστό σε όλους ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και δεκάδες άσχετοι παραταξιακοί «εθελοντές» του και σύμβουλοι χρησιμοποιούν με το έτσι θέλω όλη την ημέρα τα υπηρεσιακά οχήματα του δήμου για τις δήθεν «εθελοντικές» υπηρεσίες του, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.

Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από έναν υβριστή Δήμαρχο που μας ζητάει, άκουσον-άκουσον, να παρέμβουμε ώστε να…… φιμώσουμε τους ανεξάρτητους ειδησεογραφικούς ιστότοπους vimaonline.gr και silvercity.gr, επειδή .. τολμούν να δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις μας, του ασκούν κριτική και αποκαλύπτουν ωμά στον λαό της πόλης μας τις ασυδοσίες της κόκκινης, δήθεν δημοκρατικής, διοίκησής του. Είναι λογικό για τον ίδιο να θέλει τα τοπικά ΜΜΕ κατευθυνόμενα, αλλά όχι και για εμάς. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τη φίμωση, ή τον κάθε είδους έλεγχο, οποιουδήποτε μέσου μαζικής ενημέρωσης, όπως αυτών που έχουν κάποιοι π. υποψήφιοι του κ. Κορτζίδη και τα οποία διαρκώς αρθρογραφούν με ύβρεις και ψέματα εναντίον μας.

Τέλος , δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από έναν υβριστή Δήμαρχο για δήθεν φθορές εκ μέρους μας στα πανό του . Αντίθετα, είναι η παράταξή μας αυτή που έχει δει το προεκλογικό της κιόσκι να καταστρέφεται, φυλλάδια για.. «κουραμπιέδες» να μοιράζονται στα παρμπρίζ των ΙΧ και δεκάδες πανό και αφίσες μας, ακόμη και για πολιτιστικές εκδηλώσεις, να καταστρέφονται. Δεν βγάλαμε όμως ποτέ και καμία υβριστική ανακοίνωση κατά του συστήματος Κορτζίδη, γιατί δεν είχαμε αποδείξεις. Σε αντίθεση με τον «δημοκράτη» Δήμαρχο, που προφανώς εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

Σε έναν χρόνο από σήμερα είναι οι εκλογές. Γνωρίζουμε και λυπούμαστε για τον πανικό που διακατέχει τον δήμαρχο, έναν πανικό που είναι και η πηγή των ύβρεων και των συκοφαντιών του.

Όμως Δήμαρχε, τουλάχιστον προσπάθησε την λίγη θητεία που σου απομένει, που είναι δυστυχώς καταστροφική για την πόλη, να μην την εξευτελίζεις με την απαξίωση των θεσμών και τις συνεχείς προσωπικές και αήθεις επιθέσεις σου. Δεν θα ανεχτούμε πλέον τις ύβρεις σου, για τις οποίες καλέσαμε ήδη εχθές τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να εφαρμόσει εναντίον σου τα προβλεπόμενα από τον Κώδικα. Αν δεν τον κάνει, όπως οφείλει, θα το απαιτήσουμε από την Περιφέρεια, διότι δεν θα επιτρέψουμε πλέον αυτό το πεζοδρομιακό επίπεδο και την απαράδεκτη φρασεολόγια σας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.