Μάχη για τα πανό – τι λένε Κορτζίδης και Κωνσταντάτος




 

Ανακοίνωση στο site του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης:

Στόχος έγιναν τις δυο τελευταίες μέρες τα ενημερωτικά πανό του δήμου μας για το Μετρό.

Συγκεκριμένα:

1) Άγνωστοι έκοψαν στη μέση τα δύο πανό που ήταν τοποθετημένα στην αρχή της Γερουλάνου (στη Βουλιαγμένης).

2) Η παράταξη του κ. Κωνσταντάτου «κατεβάζει» ή μετακινεί τα πανό του δήμου σε διάφορα σημεία για να τοποθετήσει στη θέση τους δικά της!

Η τακτική αυτή, που είναι απαράδεκτη και αντιδημοκρατική, εκθέτει αυτούς που την ακολουθούν και δεν θα εμποδίσει το δήμο να ενημερώνει τους πολίτες για τα θέματα που τους αφορούν.

Και οι δηλώσεις της Γραμματείας της Παράταξης Ενωμένη Πόλη στο silvercity.gr

«Ο .κ. Κορτζίδης ας ασχοληθεί επιτέλους να λύσει, αν μπορεί, τα τόσα προβλήματα του δήμου και ας πάψει να βρίζει και να επιρρίπτει μονίμως και διαρκώς τις δικές του ευθύνες στους άλλους!!. Για την ιστορία μόνο να πούμε, ότι εμείς, όταν μας καταστρέψαν το προεκλογικό μας κιόσκι οι γνωστοί – άγνωστοι για τους οποίους καμαρώνει ο δήμαρχος, ή όταν μας έβγαλαν τα 4 από τα 8 πανό της εκδήλωσης που κάναμε με τον Θ. Ασκητή πρίν από 2 μήνες, δεν βγήκαμε για να χρεώσουμε τις πράξεις αυτές στον δήμαρχο και την παρέα του, γιατί δεν είχaμε αποδείξεις.

Επομένως, είναι τουλάχιστον αμετροεπές με ανακοινώσεις σου να σκιαγραφείς τους αντιπάλους σου για κάτι τέτοιο. Δεν μας αφορά η συκοφαντική του επίθεση, αλλά ας δει ο κόσμος ποιόν εξέλεξε, την ώρα που η πόλη βρωμάει, και ενώ ο ίδιος δεν έχει βάλει ούτε «μια πέτρα πάνω στην άλλη», ασχολείται με το… μέγα θέμα ενός πανό που σκίστηκε

Θα δώσουμε μια συμβουλή στον δήμαρχο, που δείχνει να έχει χάσει την ψυχραιμία και το μέτρο του, παραφράζοντας τα λόγια του μεγάλου μας ποιητή Κ. Καβάφη «Δήμαρχε και αν δεν μπορείς να κάνεις την θητεία σου σωστά, τουλάχιστον προσπάθησε να μην την εξευτελίζεις»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.