Γέμισαν τρόφιμα και φάρμακα…




Περί τα 5.526 πακέτα τροφίμων από 119 διαφορετικά είδη και 507 κουτιά με φάρμακα συγκεντρώθηκαν από τους συμμετέχοντες δρομείς του 3ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου που ήταν αφιερωμένος στην ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου.

O 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου που διοργανώνουν το Κ.Α.Π.Π.Α (Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας) και ο Δήμος Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013. Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου Γλυφάδας. Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν: η εταιρεία «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ» παρείχε στον αγώνα το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ. Η Αθλητική εταιρεία ASICS την αψίδα της αφετηρίας και δωροεπιταγές, η DOLE HELLAS E,Π.E. μπανάνες η Gu Energy ενεργειακά ποτά και η INTERAMERICAN ασθενοφόρο.

Ο Δήμος Γλυφάδας και ο αθλητικός τομέας του Κ.Α.Π.Π.Α. ευχαριστούν θερμά τους συμμετέχοντες γιατί με την προσφορά τους ενίσχυσαν την προσπάθεια των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου να στηρίξουν συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα των Χριστουγέννων για Αγάπη, Σεβασμό και Αλληλεγγύη.

Χρόνια Πολλά ! «Αγωνιστικά» με Υγεία σε Όλους !

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.