Οι γιορτές των παιδικών σταθμών του Δήμου Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)





 

            

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν για τρεις συνεχόμενες ημέρες, ντυμένη στα γιορτινά της, κατακλύστηκε από τους γονείς και τους συγγενείς των μικρών παιδιών που έσπευσαν να τα καμαρώσουν.

Οι μικροί πρωταγωνιστές με τον μοναδικό τους τρόπο μέσα από τα θεατρικά τους, τα ποιήματά τους και τα τραγούδια τους, έστειλαν σε όλους μηνύματα αγάπης, χαράς και ελπίδας, εισπράττοντας πολλά χειροκροτήματα.

Οι γονείς για μια ακόμη φορά εξέφρασαν την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό τους, τόσο για την διοργάνωση των γιορτών, όσο και για το συνολικό έργο που επιτελείται καθημερινά στους Παιδικούς Σταθμούς.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, ήταν παρών σε όλες τις γιορτές. Στην ομιλία του απευθυνόμενος στους γονείς και σε όλους τους παρευρισκόμενους, τόνισε ότι οι Παιδικοί Σταθμοί είναι το πρώτο μέλημα για την Δημοτική Αρχή που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της κάθε οικογένειας. Κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την Διευθύντρια και όλους τους εργαζόμενους για την συνεχή προσπάθεια που καταβάλουν και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους.

Όλες τις γιορτές παρακολούθησε ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου Νίκος Παπανικολάου, ο οποίος στο χαιρετισμό του προς τους γονείς, τόνισε ότι οι Παιδικοί Σταθμοί προσφέρουν στα παιδιά φροντίδα και αγάπη, μέσα σε ένα περιβάλλον ασφαλές, φιλικό και οικογενειακό.

Τους ευχαρίστησε για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς τους Παιδικούς Σταθμούς και τους διαβεβαίωσε ότι η Διοίκηση των Παιδικών Σταθμών, θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους γονείς, κοντά στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους, προσπαθώντας να ανταποκριθεί σε αυτές, για να μην λείψει τίποτα απ’ τα παιδιά.

Τελειώνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε το Δήμαρχο Θάνο Ορφανό για τη στήριξή του στην όλη προσπάθεια που γίνεται, ώστε να βρίσκονται οι Παιδικοί Σταθμοί σε υψηλό επίπεδο, το Δημοτικό Συμβούλιο, το Διοικητικό Συμβούλιο, την Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών για την άψογη διοργάνωση και επιμέλεια όλων των γιορτών και όλους τους εργαζόμενους για την καθημερινή προσπάθεια τους.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.