Και στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Πανάς




Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης Σπύρου Πανά με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, σχετικά με το ζήτημα της πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της συνάντησης έκανε σαφή τη θέση του Δήμου σημειώνοντας ότι, ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης είναι κατηγορηματικά αντίθετος στο σχέδιο που προωθείται. «Σύμφωνα με το προωθούμενο σχέδιο προβλέπεται η τσιμεντοποίηση της έκτασης του Αστέρα Βουλιαγμένης, μέσω της αλλαγής των χρήσεων γης και των όρων δόμησης στην έκταση αυτή. Για το λόγο αυτό ο Δήμος μας απορρίπτει κάθε διαδικασία και σχέδιο «δήθεν αξιοποίησης» της έκτασης, που θα έρχεται σε αντίθεση με τα όσα προβλέπονται στο ΦΕΚ 254/Δ/2004», σημείωσε ο κ. Πανάς.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι ο Δήμος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που έχει σε νομικό επίπεδο, για να αποτρέψει την καταστροφή της περιοχής. «Το μόνο μοντέλο αξιοποίησης που δέχεται η τοπική κοινωνία ότι μπορεί να υπάρξει για το ακίνητο του Αστέρα, είναι να διατηρηθεί ο τουριστικός χαρακτήρας και να μην χτιστεί στην έκταση αυτή ουσιαστικά μια νέα πόλη, στα όρια της ήδη υπάρχουσας» τονίζοντας ότι κάθε κάτοικος του Δήμου θα σταθεί απέναντι από οποιονδήποτε θελήσει να μετατρέψει το πράσινο ακρωτήρι του Αστέρα σε γκρι.

Στο τέλος της συνάντησης, o Δήμαρχος Σ. Πανάς επέδωσε στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένο, το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.