Το 1-2 έκαναν στο πινγκ – πονγκ τα κορίτσια του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 (Βούλας)




Με την μεγαλύτερη ανταπόκριση από κάθε άλλη φορά έγινε το 4ο αναπτυξιακό όπεν της Πάτρας. Στο κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας έγινε το Σαββατοκύριακο το 4ο ανοικτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών στη μνήμη του Ιωάννη Ασημακόπουλου και οι ανταπόκριση από τους αθλητές και τις αθλήτριες ξεπέρασε κάθε προσδοκία οι συμμετοχές έφτασαν τις 163 . Η ομάδα του δήμου μας ο Α.Ο.ΑΡΗΣ 2006 συμμετείχε με έξι αθλητές/τριες τρείς στους παίδες και τρείς στις κορασίδες .
Τα κορίτσια μας έκλεψαν την παράσταση με τους εμφύλιους αγώνες .

Στην συνέχεια των ομίλων στην δεύτερη μέρα των αγώνων στα ΝΟΚΑΟΥΤ για την τετράδα πρώτα συναντήθηκαν η Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου με την Ελισάβετ Τέρπου με νικήτρια την Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου .

Στην συνέχεια είχαμε εμφύλιο στον τελικό των κορασίδων με την Έλλη Φίσερ και την Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου .Η Έλλη Φίσερ κατέλαβε την πρώτη και η Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου την δεύτερη θέση .

Τα αγόρια μας αν και πέρασαν από την φάση των ομίλων αποκλείστηκαν στην φάση των ΝΟΚΟΥΤ και τερμάτισαν ο Παναγόπουλος Ξάνθος και Αρβανίτης Φώτιος στις θέσεις 9-16 και ο Σκυβαλάκης Οδυσσέας στις 17-24.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.