Tσαμπαρλής: “οι κόκκινες γραμμές για κολυμβητήριο και Ν.Ο.Κ” (VIDEO)




Ο Νίκος Τσαμπαρλής επικεφαλής του συνδυασμού “ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης ενημερωτική συνάντηση φορέων του Αλίμου για το θέμα της μαρίνας. Όπως είναι γνωστό η μαρίνα Αλίμου θα περάσει από το ΤΑΙΠΕΔ στα χέρια επενδυτών και τα μεγάλα ερωτηματικά  είναι τι θα γίνουν το κολυμβητήριο και οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου. Ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το ΤΑΙΠΕΔ διάφορα σενάρια ανάμεσα στα οποία και η μεταφορά του κολυμβητηρίου σε άλλο χώρο με έξοδα των νέων επενδυτών. Όλα όμως αυτά αποτελούν σενάρια και κανένας δεν πρέπει να είναι σίγουρος τι θα συμβεί την τελευταία στιγμή. Για αυτό χρειάζεται τουλάχιστον στο μεγάλο θέμα της μαρίνας όλες οι παρατάξεις ΜΑΖΙ να διαπραγματευτούν σκληρά προς όφελος του δήμου και των πολιτών, χωρίς την παραμικρή έκπτωση.

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου  σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Προγραμματικού Σχεδίου (Master Plan) από το ΤΑΙΠΕΔ.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Νίκου Τσαμπαρλή στο notia.gr

“Πήραμε μια απλή πρωτοβουλία που θα έπρεπε να είχε πάρει η διοίκηση του Δήμου.Έχουμε μπροστά μας το θέμα της μαρίνας.’Εχουμε υποχρέωση να ακούσουμε τους φορείς του δήμου και γιαυτό τους καλέσαμε σε μία διαβούλευση και να ακούσουμε αυτούς που έχουν την εμπειρία και γιαυτό καλέσαμε το δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου.Πήραμε πάρα πολλές ιδέες λύσαμε πολλές απορίες και θαπάμε πολύ πιο οργανωμένοι στο Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο θα έρθουν οι άνθρωπο του ΤΑΙΠΕΔ.
Υπάρχουν κόκκινες γραμμές οι οποίες έχουν να κάνουν με τα συμφέροντα του δήμου και των πολιτών και σίγουρα με τα σχέδια του επενδυτή για ήπιες παρεμβάσεις στο περιβάλλον.Αυτά που ακούγονται για το κολυμβητήριο ότι θα γκρεμιστεί είναι σαχλαμάρες για να το πω λαϊκά. Αν ο επενδυτής αποφασίσει ότι το κολυμβητήριο θέλει να το μεταφέρει αλλού αυτό θα γίνει μόνο με σύμφωνη γνώμη του δήμου και εφόσον τα ανταποδοτικά και τα οφέλη θα είναι τέτοια που πραγματικά θα αξίζει τον κόπο.Αλλιώς δεν θα πάει πουθενά θα μείνει εκεί που είναι. Και είναι επίσης σαχλαμάρες αυτά που λέγονται ότι ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου θα κατεδαφιστεί και εμείς θα πρέπει να τρέξουμε για τον σώσουμε…”

http://www.youtube.com/watch?v=i2LzNEjzCIk

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.