Γεφύρι της Άρτας, το αναψυκτήριο στην πλατεία Καραϊσκάκη – εικόνες ντροπής!

Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Το γεφύρι της Άρτας θυμίζει το αναψυκτήριο στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι. Έχουν περάσει τόσοι μήνες και ακόμη να ανοίξει. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Πανούση, ρώτησε τι συμβαίνει και πότε επιτέλους θα λειτουργήσει γιατί οι κάτοικοι έχουν βαρεθεί να βλέπουν αυτές τις εικόνες. Ο απερχόμενος δήμαρχος Θάνος Ορφανός, απάντησε ότι ο επιχειρηματίας πληρώνει κανονικά το ενοίκιο αλλά τα έργα έχουν «κολλήσει» λόγω πολεοδομικών παραβάσεων. Υποτίθεται ότι θα λειτουργούσε πριν από τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου και το έργο θα έδινε ψήφους στον Ορφανό (ο επιχειρηματίας έχει αναλάβει τη διαμόρφωση της πλατείας και της παιδικής χαράς).

Τελικά,  μόνο κακό έκανε στην παράταξη του Ορφανού η καθυστέρηση αφού όσοι περνούσαν από το σημείο για να πάνε να ψηφίσουν έβλεπαν το γιαπί τυλιγμένο με νάιλον να χαλάει την εικόνα της πλατείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  εκτός από την Πολεοδομία υπήρχε και πρόβλημα ρευστότητας. Όπως μαθαίνουμε πρόσφατα μπήκε στην επιχείρηση νέος συνέταιρος ο οποίος είναι γνωστός αθλητικός παράγοντας του Αλίμου. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να αλλάξει πρόσωπο η πλατεία και η παιδική χαρά. Να θυμίσουμε ότι κάποτε, όταν το αναψυκτήριο ήταν στις δόξες του, είχε μπει στο στόχαστρο μπράβων της νύχτας και μάλιστα είχαν πέσει και πυροβολισμοί!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X