“Εισβολή” του Σταύρου Θεοδωράκη στην Ακτή του Ήλιου, στον Άλιμο




Επικοινωνιακό σόου του Σταύρου Θεοδωράκη, στην οργανωμένη παραλία “Ακτή του Ήλιου”, στον Άλιμο.

Πηδώντας τα κάγκελα ο Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων και με την παρουσία κάμερας εισέβαλαν σήμερα το μεσημέρι στην οργανωμένη παραλία “Ακτή του Ήλιου”, στον Άλιμο. Η ομάδα του Σταύρου Θεοδωράκη άρχισε να μοιράζει στους λουόμενους τα φυλλάδια με τις θέσεις του “Ποταμιού” για τις παραλίες και το νομοσχέδιο το οποίο πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή.

Η Διεύθυνση της ¨Ακτής του Ήλιου¨συνομιλώντας με τον Σταύρο Θεοδωράκη του εξήγησε ότι μπορούσε να μπει στην παραλία κανονικά από την είσοδο και να μοιράσει τα φυλλάδια χωρίς να χρειαστεί να πηδήξουν τα κάγκελα.

Με επικεφαλής τον Σταύρο Θεοδωράκη νέοι και νέες του κόμματος με μηχανάκια και… dress code παραλίας θα μοιράσουν στους λουόμενους φυλλάδια με τις θέσεις του «Ποταμιού» για το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί προσεχώς στη Βουλή – Τα φυλλάδια, μετά το διάβασμα, θα γίνονται τασάκια για… αποτσίγαρα

Πρωτοτυπεί και πάλι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ετοιμάζει για το Σαββατοκύριακο μεγάλη εξόρμηση στις παραλίες της Αττικής για να ενημερώσει τους λουόμενους για τις θέσεις του «Ποταμιού» στο ζήτημα της νέας νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης για τον αιγιαλό.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν, μέσω email, οι εθελοντές του κόμματος, όπως ονομάζονται τα μέλη του νεοσύστατου σχηματισμού, οι συμμετέχοντες στην καμπάνια νέες και νέοι θα φέρουν αμφίεση παραλίας, θα κινούνται εποχούμενοι σε μηχανάκια και θα μοιράζουν φυλλάδια με τις θέσεις του «Ποταμιού» για το επίμαχο θέμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα, καθώς επίκειται η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή.

Τα φυλλάδια, μάλιστα, εκτός από τις θέσεις του «Ποταμιού», θα έχουν και μια επιπλέον χρηστική αξία για όσους τα παραλάβουν: θα μπορούν να τα μετατρέψουν σε…. τασάκια, έτσι ώστε να μην αφήσουν στις παραλίες τα αποτσίγαρά τους.

Της εξόρμησης θα ηγείται ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος θα κινείται με τη μηχανή του για να προλάβει, όπως λένε οι συνεργάτες του, να επισκεφθεί, μαζί με τους εθελοντές του κόμματος, όσο το δυνατόν περισσότερες παραλίες του παραλιακού μετώπου της Αθήνας και της Ανατολικής Αττικής.
Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ
Η καμπάνια του «Ποταμιού», αποτελεί, σύμφωνα με επιτελείς της Σεβαστουπόλεως, και μια έμμεση απάντηση στις διαρροές των προηγούμενων ημερών από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα στήσει «παγίδα» στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη με το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό για να καταδείξει ότι δεν έχει θέσεις για καίρια ζητήματα.

«Εμείς είχαμε θέσεις για το ζήτημα του αιγιαλού πολύ πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ», έλεγε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνεργάτες του. Επίσης σε όσους τον ρωτούσαν αν θα εκπροσωπηθεί Το Ποτάμι στην εκδήλωση που ετοιμάζει η αξιωματική αντιπολίτευση για το συγκεκριμένο ζήτημα, απαντούσε: «Μα δεν μας έχει καλέσει κανείς».

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.