Καταδίωξη αλά Χόλιγουντ στη Θήβα – οι ληστές είχαν κλέψει το αυτοκίνητο από τη Νέα Σμύρνη




Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Βοιωτία για τον εντοπισμό δυο ατόμων που λήστεψαν πρατήριο τσιγάρων στη Θήβα.Περίπου στις 12.10 δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες και φορούσαν χακί φόρμες εισέβαλαν χρησιμοποιώντας βαριοπούλα στην επιχείρηση και με την απειλή καλάσνικοφ ακινητοποίησαν όσα άτομα βρίσκονταν στο εσωτερικό.

Στη συνέχεια άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Χιουντάι, το οποίο είχε κλαπεί στις 10 Ιουνίου από την περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Ακολούθως εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν με ένα λευκό βαν. Πληροφορίες αναφέρουν πως τη στιγμή που εγκατέλειψαν το όχημα εντοπίστηκαν να κινούνται πεζή. Τότε έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς ωστόσο οι δράστες κατάφεραν να τραπούν σε φυγή.

Στις έρευνες, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, συμμετέχει κλιμάκιο της ΕΚΑΜ και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. ενώ εκτός από την Βοιωτία γίνονται έλεγχοι για τον εντοπισμό των δραστών και στα όρια με το νομό Αττικής.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ «σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Οινόη, στα Οινόφυτα και στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών οι οποίοι πριν από ένα δίωρο περίπου διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε πρατήριο τσιγάρων σε περιοχή της Θήβας και διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στα Οινόφυτα».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.