Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ενός άντρα στο Ελληνικό




Ο 39χρονος κρατώντας καραμπίνα άρχισε να πυροβολεί τους ασυτνομικούς που ανταπέδωσαν και τον τραυμάτισαν- Πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα

Άγρια Δύση θύμισε το πρωί το Ελληνικό όταν γύρω στις 4 τα ξημερώματα ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του στην οδό Αεροπορίας κρατώντας μια καραμπίνα.

Οι γείτονες κάλεσαν άμεσα την αστυνομία, αλλά όταν το περιπλικό έφτασε στο σημείο, ο άντρας άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και τραυμάτισαν τον άντρα στον γλουτό και τον μηρό.

Ο 39χρονος δράστης, ο οποίος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

protothema.gr

Παραδόθηκε στους Αστυνομικούς, ο ένοπλος άνδρας ο οποίος με καραμπίνα, εισέβαλε στην εγκατάσταση του Ελληνικού και με καραμπίνα άρχισε να πυροβολεί στον αέρα (28/12-03.50).

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρεται (28/12-04.35) ο ένοπλος άνδρας ο οποίος παραδόθηκε στους Αστυνομικούς. Όπως διαπιστώθηκε κατά την παράδοσή του, πρόκειται για 40χρονο, ο οποίος από πυρά Αστυνομικών τραυματίστηκε στο μηρό και το γλουτο. Αστυνομικοί παρέλαβαν το γεμάτο φυσίγγια όπλο που είχε στην κατοχή του ο ένοπλος με το οποίο ενεργούσε πυροβολισμούς στον αέρα.

Ο φύλακας ενημέρωσε για οπλισμένο άνδρα ο οποίος εισέβαλλε στην εγκατάσταση (28/12-03.50) με αυτοκίνητο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν τα πληρώματα περιπολικών.
Ο ένοπλος βρισκόταν υπό σύγχυση και με καραμπίνα που κατέχει ταμπουρωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, πυροβολούσε κατά των Αστυνομικών. Σχεδον ενα τέταρτο αργότερα, πείστηκε να παραδοθεί, στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικοινώνησε με το notia.gr:

Ο δράστης δεν εισέβαλε σε κάποια εγκατάσταση αλλά πυροβολούσε από τα σύρματα προς την εγκατάσταση του τραμ. Οι αστυνομικοί αν και ειδοποιήθηκαν εγκαίρως κι έφτασαν στο σημείο, δεν τον εντόπισαν(?) .Αυτός είχε κρυφτεί πίσω από φορτηγό ψυγείο στην περίφραξη του Α/Σ του Τραμ και στις 4:10 περίπου πυροβόλησε εναντίον εξερχομένου λεωφορείου … Ευτυχώς – για λίγο – αστόχησε και δεν πέτυχε τον οδηγό. Στην συνέχεια (πολύ καθυστερημένα) ενεπλάκησαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν από ώρα σε απόσταση 100 μέτρων περίπου και μετά από ανταλλάγή πυροβολισμών και τραυματισμό του δράστη, έγινε η σύλληψη ….

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.