Φαληρικός Αγώνας Δρόμου: Ποιος σύλλογος σάρωσε τα μετάλλια (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με καταπληκτικό καιρό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/11 ο Φαληρικός Αγώνας Δρόμου.

Το πάρκο του Φλοίσβου, την Κυριακή το πρωί γέμισε από κόσμο όλων των ηλικιών που ήρθε ορεξάτος για τρέξιμο και διασκέδαση.

Μια πολύ καλή διοργάνωση από τον Δήμο Π. Φαλήρου, με συνδιοργανωτές τον ΑΟΠΦ και τον ΓΣ ΒΕΛΟΣ Π. Φαλήρου, το σώμα Ελληνίδων οδηγών και τον Σύλλογο ΑΛΜΑ  και παρόντες τον Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού παιδείας και κοινωνικής αρωγής Αλέξανδρο Κορόμηλο ( που του αξίζουν τα συγχαρητήρια αφού επωμίστηκε όλο το βάρος της διοργάνωσης ), τους αντιδημάρχους κ. Δούμα Ανδρέα, Φωστηρόπουλο Γιάννη και Γιακοβλεφ Ν. και πολλούς εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και φορέων της πόλης μας.

Οι αθλητές του ΓΣ ΒΕΛΟΣ σάρωσαν τα μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες , αποσπώντας 9 μετάλλια από τα οποία 5 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο , ενώ και όσοι έμειναν εκτός βάθρου σημείωσαν εξαιρετική παρουσία.

Μέσα στα μετάλλια και το μέλος του ΔΣ του συλλόγου Μάκης Παναγής που πήρε την 2η θέση στους άνδρες 45-55 . Σημαντικότατη η συμβολή των προπονητών μας που επιμελήθηκαν το σχεδιασμού και την υλοποίηση του τεχνικού μέρους του αγώνα . Συγχαρητήρια σε όλους και …ραντεβού στον επόμενο αγώνα ( Την Κυριακή δηλαδή !!!)

Γ.Σ.Βέλος Παλ.Φαλήρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.