Πινγκ Πονγκ: Επιτυχίες για τον Άρη Βούλας




Το χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες και χάλκινο στους άνδρες αποτελούν τον απολογισμό για την Ελληνική πλευρά, της πρώτης ημέρας, από το διεθνές Τουρνουά Κύπρου .

Το βράδυ της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου η αντιπροσωπευτική ομάδα των γυναικών, που συγκροτούν η 19χρονη Κωνσταντίνα Παρίδη (του ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ) και  η  14χρονη  Ελλη  Φίσερ  (του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 ) κατέκτησε αήττητη την πρωτιά , ενώ  η επίσης νεανική ομάδα των ανδρών με τον 18χρονο Κωνσταντίνο Αγγελάκη και τον 15χρονο Γιάννη Σγουρόπουλο (που έχει παραχωρηθεί για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό ,από τον Γ.Σ.ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ) κατέλαβε την Τρίτη θέση κάνοντας μία ήττα στα ημιτελικά.

Οι ετήσιοι αυτοί αγώνες, που γίνονται στην Κύπρο και τους διοργανώνει η Παγκόσμια ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης γίνονται παραδοσιακά με προσκλήσεις και φέτος πήραν μέρος έξι χώρες .

Στο ομαδικό ανδρών οι συμμετοχές ήταν επτά και σχηματίστηκαν δύο γκρουπ Ελλάδα , στο πρώτο γκρουπ , αναδείχθηκε νικήτρια επικρατώντας 3-1 της Ρουμανίας ,3-0 του Λιβάνου και 3-0 της Κύπρου Β .Στα ημιτελικά η Ελλάδα αντιμετώπισε την Ιορδανία και ηττήθηκε με 3-1 και έτσι περιορίστηκε στην Τρίτη θέση αφού στον αγώνα για 3-4 κατέβαλλαν εκ νέου την Ρουμανία με 3-0.

Σε γκρουπ χωρίστηκαν και οι ομάδες  των γυναικών .Η Ελλάδα πήρε την πρώτη θέση στο γκρουπ Α με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια .Κέρδισαν με 3-2 την Κύπρο Α και με 3-0 το Λίβανο και την Μάλτα .

Στον ημιτελικό κέρδισαν με 3-1 την Ρουμανία και στον τελικό συνάντησε ξανά την ομάδα της Κύπρου Α την οποία αυτή τη φορά κέρδισε με 3-0.

Στα ατομικά αγωνίσματα που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή 14και 15 Νοεμβρίου , η Ελλάδα πρώτευσε στα τρία από τα συνολικά τέσσερα αγωνίσματα και είχε επίσης ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια.

Πρωταθλητής στο απλό ανδρών αναδείχθηκε ο 15χρονος Γιάννης Σγουρόπουλος και πρωταθλήτρια στο απλό γυναικών η 14χρονη Έλλη Φίσερ παιδιά δηλαδή που είχαν πρωταγωνιστήσει και στις διαδοχικές επιτυχίες του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων , αλλά και στο διεθνές όπεν της Σερβίας.

Η Φίσερ με την Παρίδη κυριάρχισαν και στο διπλό γυναικών ενώ ο Σγουρόπουλος με τον Αγγελάκη κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής  Κώστας Βατσακλής  , ο οποίος πηγαίνει κάθε χρόνο στο μαρτυρικό νησί , δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση , δηλώνοντας ότι έχουν μεγάλη σημασία και αυτές οι πρωτιές.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.