“Aphrodite Cup”: Σάρωσε τα μετάλλια η Κελαηδίτη




Σάρωσε τα χρυσά μετάλλια η Ελένη Κελαηδίτη στο Διεθνές Μίτινγκ Ρυθμικής Γυμναστικής “Aphrodite Cup”, το οποίο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο. Η πρωταγωνίστρια των αγώνων είχε επικρατήσει από το Σάββατο στο σύνθετο ατομικό και την τελευταία ημέρα των αγώνων πρώτευσε σε τρία αγωνίσματα. Νίκησε στην μπάλα (16.900), στις κορύνες (17.200) και στην κορδέλα (16.650)!

«Είμαι πολύ χαρούμενη! Στους τελικούς είχα καλή αγωνιστική παρουσία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την προπονήτριά μου, Μαρίνα Φατέεβα και τη χορογράφο μου, Βαλεντίνι Σαποσνίκοβα για τη βοήθειά τους και το σύλλογο μου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ μπροστά στο ελληνικό κοινό σε ένα μεγάλο μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής», είπε η πρωταγωνίστρια των αγώνων και αθλήτρια του συλλόγου ΓΟΠΦ «Η ΑΡΜΟΝΙΑ» που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Δήμο Π. Φαλήρου το “Aphrodite Cup”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Ελένη Μιχοπούλου με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, λόγωτης επιτυχίας της φετινής διοργάνωσης, έδωσε… ραντεβού σε όλους στο “Aphrodite Cup 2017”, λέγοντας: “Με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια φτάσαμε στο τέλος και του Δεύτερου Διεθνούς Μίτινγκ Ρυθμικής Γυμναστικής, “Aphrodite Cup”. Ενα διεθνές τουρνουά που στέφθηκε από απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Για τρεις ημέρες θαυμάσαμε τη γυναικεία ομορφιά και χάρη και χειροκροτήσαμε τις προσπάθειες των αθλητριών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό θέαμα. Αθλήτριες και ομάδες από 18 χώρες μας προσέφεραν τρεις γεμάτες ημέρες που ξεχείλισαν χαμόγελα και χειροκροτήματα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εθελοντές, οι οποίοι με αφοσίωση και ανιδιοτέλειαέδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων. Τους κριτές που συνεισέφεραν τα μέγιστα στο επιτυχημένο αυτό αποτέλεσμα. Ολες τις αθλήτριες που έδωσαν την ψυχή τους σε αυτούς τους αγώνες. Τους χορηγούς του αγώνα, COSMOTE, SPORT CAMP, τα ξενοδοχεία POSEIDON και CORAL, τα είδη διατροφής ΕΓΓΑΛΟ, την εταιρεία GALANIS SPORT DATA, τα εκπαιδευτήρια ΜΑΛΛΙΑΡΑ, την GLOBAL CHALLENGES, τα ελαιοτριβεία ΔΟΥΒΡΗ – ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ και τους χορηγούς επικοινωνίας OTE TV, SPORT24 RADIO και την ΕΝΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ TV.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να απευθύνω στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και στον Δήμαρχο, κ. Διονύση Χατζηδάκη, στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και φυσικά στους συναδέλφους μου στην Οργανωτική Επιτροπή.Ενα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εσάς. Ελπίζουμε ότι θα είστε ξανά μαζί μας και το 2017!». Η κ. Μιχοπούλου είχε… φυλάξει και μία έκπληξη για το κλείσιμο των αγώνων! Παρέδωσε μία ανθοδέσμη στη χάλκινη Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Ειρήνη Αϊνδηλή για τα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε με μια πραγματικά μεγάλη παρέα, τους αθλητές, τους εθελοντές, τους διοργανωτές, και τους φιλάθλους του “Aphrodite Cup 2016”!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.