H Koρίνα Τσοπέη στο Μπραχάμι




(imaginistes.com)

Στη σειρά “Μπραχαμιώτες καλλιτέχνες” της ιστοσελίδας μας, παρουσιάζουμε την παγκοσμίου φήμης και γνωστή στους παλιότερους συνδημότες μας, Κορίνα Τσοπέη. Πιθανόν κάποιοι φίλοι να την θυμούνται και από το φροντιστήριο που εξέθρεψε μια ολόκληρη γενιά, του περίφημου Μπάμπη Περιστερόπουλου, όπου παρακολουθούσε φροντιστηριακά μαθήματα.

Η Κυριακή Κορίνα Τσοπέη είναι Ελληνίδα ηθοποιός και νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος το 1964. Με τη νίκη της εκείνη, έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κέρδισε τα εν λόγω καλλιστεία.

Η φωτογραφία που παραθέτουμε, είναι από το Ιστορικό Λεύκωμα του Δήμου Αγ. Δημητρίου και απεικονίζει την Κορίνα σε θεατρική παράσταση στο σινεμά ΑΣΤΗΡ που επιμελήθηκε ο αγαπητός μας κ. Πέτρος Σαρτζής το 1964, για πολλά χρόνια υπάλληλος του Δήμου, γνωστός για τις ποικίλες πολιτιστικές παρεμβάσεις του στη Συνοικία μας και κυρίως για την δημιουργία της Πνευματικής Στέγης που υφίσταται ακόμη και σήμερα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Σχετικά με την πανέμορφη Κορίνα Τσοπέη παραθέτουμε απόσπασμα που υπογράφει ο Ντόναλντ-Γεωργίου Μακφαίηλ, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τα πρώτα χρόνια της καριέρας της Κορίνας. Περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της μπορούν πολύ εύκολα ν’ αναζητήσουν οι αναγνώστες μας στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.