Η πρεμιέρα της Θεατρικής Ομάδας Αργυρούπολης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης, άνοιξε η αυλαία της Θεατρικής Ομάδας Αργυρούπολης για την πολιτιστική Χρονιά 2015 – 2016 με  το θεατρικό έργο του Λόρκα«Γέρμα»  σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μαραγκού.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου έγινε η πρεμιέρα και το κοινό είχε την ευκαιρία ν΄ απολαύσει μια δουλειά άκρως επαγγελματική.

Οι παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης (Ολυμπίας 5) θα διαρκέσουν έως τέλος Μαρτίου και συγκεκριμένα  4-5-6 – 8 (ημέρα Γυναίκας), 18 – 19 -20 και 25 – 26 – 27 Μαρτίου έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι αγαπούν το θέατρο.

Το έργο είναι ένας ποιητικός ύμνος στη γονιμότητα, τη μητρότητα και την κοινωνική καταπίεση της γυναίκας.

Οι άψογες ερμηνείες των ηθοποιών για μια ακόμα φορά, μας έκαναν να μπούμε βαθιά στις δομές ύπαρξης των ηρώων να κατανοήσουμε τις ουσιαστικές ανάγκες,  τους φόβους των ανθρώπων, καταδεικνύοντας το μαρτύριο της στέρησης και της μη επαφής, που οδηγεί στο θάνατο.

Πολλά συγχαρητήρια  στους συντελεστές της παράστασης από το σκηνοθέτη, το σκηνογράφο, όσους επιμελήθηκαν το φωτισμό και τη μουσική, όσο και το κάστ των ηθοποιών που απέδειξαν  πως αν και  ερασιτέχνες υπηρετούν το θέατρο ως επαγγελματίες.

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Οικολογίας κ. Φουσκίδου Βασιλεία που τόνισε ότι σήμερα ο πολιτισμός του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι υπερήφανος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι  που προσέφεραν από ένα βιβλίο σε όλους τους συντελεστές, προσφορά της Δημοτικής Βιβλιοθλήκης σε μια προσπάθεια της πολιτιστικής επιτροπής της προαγωγής του βιβλίου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.