“Ο κύριος Βαλασόπουλος δεν μπορεί να κρύψει την ανεξαρτησία του”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο αυταρχικός κατήφορος της διοίκησης Βαλασόπουλου συνεχίζεται. Μετά από τα γνωστά σε όλους τους πολίτες της Ηλιούπολης επεισόδια της φίμωσης της αντιπολίτευσης και την απαξίωση δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και πολιτών τώρα γινόμαστε μάρτυρες άλλου ενός επεισοδίου στο θέατρο του παραλόγου της Δημοτικής αρχής.

Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς μία εκδήλωση που διοργανώνεται εντελώς αντιδεοντολογικά και παράτυπα με θέμα «Γυναικεία κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη στους πρόσφυγες» από δημοτική σύμβουλο που ισχυρίζεται ότι είναι επικεφαλής της επιτροπής ισότητας και «υπό την αιγίδα» του Δήμου Ηλιούπολης.

Η συγκεκριμένη είναι καθαρά μία παραταξιακή εκδήλωση που γίνεται παράτυπα στο όνομα της εν λόγω επιτροπής καθώς η επιτροπή αυτή του Δήμου Ηλιούπολης ουδέποτε έχει συνεδριάσει, ούτε έχει συγκροτηθεί σε σώμα και ούτε βέβαια έχει εκλέξει κανέναν επικεφαλής.

Αλλά βέβαια προκαλεί εύλογα απορίες σε όσους ασχολούνται με τα γυναικεία θέματα πως η συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλος και ο Δήμαρχος επέλεξαν ως ομιλητές σε εκδήλωση για την γυναικεία κοινωνική προσφορά δυο άνδρες βουλευτές τον κ. Γιώργο Κουμουτσάκο (εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ.) και τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη ( Ευρωβουλευτή Ελιά) και μάλιστα συγκεκριμένων πολιτικών κομμάτων αποκλείοντας όλα τα υπόλοιπα. Ο κύριος Βαλασόπουλος δεν μπορεί να κρύψει την ανεξαρτησία του.

Το Γραφείο Τύπου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.