“Ψυχοσυναισθηματική ωρίμανση παιδιών και εφήβων”




Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δημητρίου, διοργανώνει σειρά ομιλιών – συζητήσεων, σε συνεργασία με τον Παιδοψυχίατρο – Ψυχοθεραπευτή της Υπηρεσίας κ. Ευστράτιο Πάλλη. 
Με τίτλο “Ψυχοσυναισθηματική ωρίμανση παιδιών και εφήβων”, απευθυνόμαστε σε γονείς και εκπαιδευτικούς, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα παιδιά και οι έφηβοι.

Στόχος των ανοιχτών συζητήσεων είναι η ενημέρωση, αλλά κυρίως ο προβληματισμός, η καθοδήγηση και τέλος η από κοινού συνειδητοποίησημιας νέας πραγματικότητας όσον αφορά στην αλληλεπίδραση με τα παιδιά.

Οι ομιλίες – συζητήσεις, θα πραγματοποιούνται ένα Σάββατο κάθε μήνα, και συγκεκριμένα στις 13-2-2016, στις 19-3-2016, στις 16-4-2016 και στις 14-5-2016, στο Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”, και ώρα 5:30 το απόγευμα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.