Τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι για την τοπική οργάνωση Ελληνικού-Αργυρούπολης




(του Τάσου Κορίλλη)

Εκπνέει σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του προέδρου ,των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των συνέδρων και για την τοπική μας οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ελληνικού-Αργυρούπολης. Τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι οι κύριοι Βαλλας, Μεγαδουκας,Μουστος, Παπαγεωργίου αξία στελέχη της παράταξης και οι τέσσερις, στους οποίους ανεξάρτητα από την προσωπική μου επιλογή εύχομαι καλή επιτυχία και καλο εργο.Αρκετοι επίσης προσωπικοι φίλοι υποψήφιοι για το δ.σ.Ως μέλος της κεντρικης-πολιτικής επιτροπής της παράταξης μας, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να διαφυλαξω την ενότητα μας στην πορεία για το συνέδριο και για τις εκλογές οπότε και αυτές γίνουν πάντα αρωγος στην τοπική μας οργάνωση. Άλλωστε διχαστικο ρόλο έχουν αναλάβει πρόσωπα εκτός παράταξης, οπότε εμείς οι στρατιώτες δεν έχουμε πάρα να διαφυλαξουμε την ενότητα και μόνο. ..

Αναστάσιος Αναργύρου Κορίλλης,Φροντιστής Μ.Ε,Χημικός Msc,μέλος Πολιτικής επιτροπής Νέας Δημοκρατίας-Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.