“Το Τέρας και Εγώ” του Σταμάτη Μαλέλη έκανε στάση στη Γλυφάδα




Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του best seller “Το Τέρας και Εγώ” του Σταμάτη Μαλέλη στο Καλλιτεχνόραμα Γλυφάδας .

Η εκδήλωση κοινωνικής ευαισθητοποίησης έγινε με αφορμή το βιβλίο. Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα αλλά και ο προαύλιος χώρος από ανθρώπους όλων των ηλικιών οι οποίοι παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τον κεντρικό ομιλητή Σταμάτη Μαλέλη που μίλησε για την απενοχοποίηση του στίγματος της κατάθλιψης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο φίλος και συνεργάτης ,του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΙ,  Κυριάκος Ντούμος , καθώς επίσης ψυχολόγοι και ψυχίατροι οι οποίοι  μίλησαν  ο καθένας από την δίκη του σκοπιά για το θέμα της κατάθλιψης .

Ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους και τον Σταμάτη Μαλέλη που δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε προβληματισμό τέθηκε σχετικά με το ”τέρας” της κατάθλιψης.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν σε προάστια της Αθήνας αλλά και σε πολλές πόλεις της χώρας

ΠΗΓΗ: lay-out.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.