Άλιμος: Ληστής τραυμάτισε 80χρονη που περπατούσε στην οδό Λυσικράτους




Απόπειρα ληστείας σε βάρος μια 80χρονης Αλιμιώτισσας έγινε στην οδό Λυσικράτους. Ένας άγνωστος επιτέθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα την ώρα που περπατούσε και την πέταξε κάτω με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ένας κάτοικος της περιοχής που περνούσε από το σημείο και είδε το περιστατικό, κυνήγησε τον δράστη ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει.

Δείτε πως περιγράφει την επίθεση η κόρη του θύματος:

Βίαιη επίθεση με σκοπό την ληστεία δέχθηκε προχθές η 80χρονη μητέρα μου στην οδό Λυσικράτους, γύρω στις 12 το μεσημέρι, καθώς προχωρούσε αμέριμνη, και μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στο Ασκληπίειο Βούλας. Το χειρότερο ίσως αποφεύχθηκε, διότι διερχόμενος από την περιοχή ο κος Λεβεντόπουλος έτρεψε σε φυγή τον ληστή και περιμάζεψε την άτυχη μητέρα μου, την οποία, με την βοήθεια κάποιου άλλου συνδημότη μας, την έβαλε στο αμάξι του και την έφερε προς το σπίτι μας, απ όπου την παρέλαβε η κα Ερ. Λαμπριανίδου και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Με αυτό το μήνυμα θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω δημόσια τους εξαίρετους συνδημότες μας που έτρεξαν να βοηθήσουν την ανήμπορη μητέρα μου και επίσης θα ήθελα να αφυπνίσω τους πάντες. Αν δε υπάρξει πρωτοβουλία για εθελοντική προστασία των ηλικιωμένων ανθρώπων δηλώνω την παρουσία μου. Φοβάμαι ότι τα τραύματα του σώματος και της ψυχής της μητέρας μου δεν θα θεραπευτούν ποτέ και αυτό δεν θέλω να συμβεί σε κανέναν άλλο συνδημότη μας. Εύχομαι η μητέρα μου να είναι το τελευταίο θύμα τέτοιου είδους βίας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.