Ανδρέας Κονδύλης: Καταθέτει πρόταση για την παραχώρηση όλου του παραλιακού μετώπου στο δήμο Αλίμου (VIDEO)




Τεκμηριωμένη πρόταση στην ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) πρόκειται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, για να παραχωρήσει στο δήμο τη διοίκηση και τη διαχείριση όλου του παραλιακού μετώπου. Ο δήμαρχος τα βάζει με το Κράτος με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στη μαρίνα Αλίμου, τη μεγαλύτερη της Ν/Α Ευρώπης.

“Σήμερα περιποιηθήκαμε το πράσινο και επισκευάσαμε το φωτισμό μέσα στη Μαρίνα Αλίμου” λέει

“Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί ιδιοκτησία του Κράτους (ΕΤΑΔ ΑΕ), όπου ο Δήμος μας κανονικά δεν έχει κανένα δικαίωμα και καμία αρμοδιότητα.

Δηλαδή: το Κράτος εισπράττει τεράστια έσοδα από την (προβληματική) λειτουργία της Μαρίνας, την ίδια ώρα που ο χώρος ρημάζει, είναι σε παρακμή και εγκατάλειψη. Ο Δήμος μας παρεμβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με δικά του έξοδα «συμμαζεύει» κάπως την κατάσταση.

Πρέπει να τελειώνουμε με το Κράτος-μπαταχτσή, που θέλει μόνο να εισπράττει από τη δημόσια περιουσία, και να φορτώνει τα έξοδα συντήρησης σε άλλους.

Πρέπει να τελειώνουμε με την «πανηγυρτζίδικη» συμπεριφορά του Δημοσίου, που «ξεζουμίζει» οικονομικά τους Δημόσιους χώρους, χωρίς να μεριμνά για τη στοιχειώδη φροντίδα και αξιοποίησή τους.

Ο Δήμος μας μπορεί να συμβάλει καίρια στην ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου. Το έχει αποδείξει επανειλημμένα, αναδεικνύοντας όποιον χώρο του επετράπη:

ανάπλαση στο Α΄Αλίπεδο, δημιουργία και υποδειγματική λειτουργία του Κολυμβητηρίου, κλείσιμο της τρύπας στο κρηπίδωμα κ.λπ. Το ίδιο διάστημα το Κράτος ήταν ολοκληρωτικά απόν.

Τις επόμενες ημέρες θα υποβάλω τεκμηριωμένη πρόταση στην ΕΤΑΔ ΑΕ για να παραχωρήσει στο Δήμο Αλίμου τη διοίκηση και τη διαχείριση όλου του παραλιακού μετώπου”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Άλιμος μπαίνει δυναμικά στον πολιτιστικό – τουριστικό χάρτη της Αττικής (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ανδρέας Κονδύλης: “Ο Άλιμος πρέπει να γίνει τουριστικός προορισμός και θέλουμε να τον αναδείξουμε” (VIDEO)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.