Nύχτα τρόμου στη Bάρη: Ένοπλοι εισέβαλαν στo σπίτι της Τέτας Καμπουρέλη – Ο άντρας της έδωσε μάχη με τους ληστές (VIDEO&EIKONEΣ)




«Με άρπαξαν από τα μαλλιά και με χτυπούσαν με μανία κάτω στο πάτωμα, όταν τους ικέτευσα μην χτυπήσουν το σύζυγό μου γιατί υποφέρει από την καρδιά του άρχισαν να του ρίχνουν μπουνιές εκεί, νόμιζα ότι ήρθε το τέλος μας, ήταν αδίστακτοι το μόνο που θυμάμαι ήταν να τους ικετεύω να μην κάνουν στο μικρό μου γιο κακό», λέει στο protothema.gr η Τέτα Καμπουρέλη περιγράφοντας με λυγμούς τη χθεσινή κόλαση που βίωσε όταν άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της και τη λήστεψαν.

Η γνωστή μανικιουρίστα χάνει τη ψυχραιμία της και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως εκείνη και η οικογένειά της είναι ζωντανοί μετά από την ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα χθες αργά το απόγευμα την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου.

 Στο πλευρό της ο μεγάλος της γιος και η μητέρα της που προσπαθούν να την κρατήσουν όσο πιο ήρεμη γίνεται.

«Ήμασταν κουρασμένοι από τη δουλειά μπήκαμε σπίτι είπαμε να μην πάμε στην περιφορά. Μπαίνω κάνω ένα μπάνιο ακούω φωνές κλωτσιές και ένα κακό χαμό. Βγαίνω όπως είμαι και πριν προλάβω να αρθρώσω λέξη με βουτάει ένας από τους κουκουλοφόρους που είχαν μπει σπίτι μου και αρχίζει με μίσος να με χτυπάει. Σκάσε μωρή βούλωσέ το θα σε σκοτώσουμε φώναζε και ξανά έβριζε και με χτυπούσε ενώ είχε ήδη πριν επιτεθεί με τον άλλον που ήταν μαζί του στον άντρα μου. Φώναζα ούρλιαζα ικέτευα να μας αφήσουν να μην πειράξουν το παιδί μου να μη χτυπήσουν τον άντρα μου. Μη μας σκοτώσετε πάρτε ότι θέλετε μη μας σκοτώσετε σας εκλιπαρώ φώναζα», λέει και ξεσπά σε λυγμούς μιλώντας στην κάμερα του protothema.gr

Οι δράστες όπως η ίδια λέει άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή, ενώ «ξερίζωσαν» το χρηματοκιβώτιο των περίπου 100.000 ευρώ που έψαχναν με μανία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επρόκειτο για αλλοδαπούς δράστες, που ήταν αποφασισμένοι για όλα.

Να σημειωθεί ότι φεύγοντας, πυροβόλησαν προς τον σύζυγο της κυρίας Καμπουρέλη.

Η υπόθεση ερευνάται από το Εγκληματολογικό και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Η υπόθεση ερευνάται από το Εγκληματολογικό και ξυπνά μνήμες από την υπόθεση Καλλίτση, του διάσημου κομμωτή που είχε δεχτεί τρεις σφαίρες στην καρδιά.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Τέτας Καμπουρέλη από πρόσφατη φωτογράφιση σε περιοδικό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ZOUGLA.GR

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.