Bίαιη προσαγωγή της Αλιμιώτισσας ακτιβίστριας Αυγής Βουτσινά (VIDEO)




Eπίθεση από αστυνομικούς δέχτηκε στην Ηρώδου Αττικού, η Αλιμιώτισσα ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά. Όπως καταγγέλλει, κατευθυνόταν σε ένα καφέ, στον Εθνικό Κήπο, όπου είχε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού,  όταν την πλησίασαν τέσσερα άτομα, την έσυραν με τη βία σε ένα τζιπ, την εξύβρισαν χυδαία και στη συνέχεια την παρέδωσαν σε ένα περιπολικό που τη μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.

Η Αυγή Βουτσινά αφέθηκε ελεύθερη ύστερα από τρεις ώρες και όπως λέει θα καταθέσει μήνυση κατά των αστυνομικών.

Avgi Voutsina

“Όταν η διαμαρτυρία γίνεται ποινικό αδίκημα,τότε η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ.Περπατούσα στην, απαγορευμένη πλέον για εμένα λόγω του ότι έχω διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν, ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, κατευθυνόμενη σε ένα καφέ στον κήπο για επαγγελματικούς λόγους,και 4 άτομα της ασφάλειας με άρπαξαν,οι δύο με έβριζαν χυδαία και με έσυραν κυριολεκτικά στο περιπολικό. Χωρίς καμία εξήγηση και χωρίς καμία αφορμή.Με χτύπησαν και μου φέρθηκαν όπως θα έπρεπε να φερόμαστε εμείς στο ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που έχουμε στην εξουσία της χώρας. Λυπάμαι γιατί βλέπω ότι η χυδαιότητά τους δεν έχει τέλος και φοβάμαι ότι είμαι κοντά στο να κατανοήσω κι άλλα πράγματα…ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 2016…!!!!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H Aλιμιώτισσα ακτιβίστρια Aυγή Βουτσινά στο MEGA για το “Σχέδιο Κότα” (VIDEO)

H Aλιμιώτισσα ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά πέταξε μία κότα στο Μαξίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

Mια Αλιμιώτισσα με ψυχή: H Aυγή Βουτσινά πήγε στη Βουλή και διέκοψε την ομιλία του Τσίπρα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μαχητικό παρών στη Βουλή από την Αλιμιώτισσα Αυγή Βουτσινά

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.