Εθελοντική δράση για την προστασία του Υμηττού




Με κεντρικό μήνυμα «Όλοι μαζί προστατεύουμε τον Υμηττό», ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες, συλλόγους, σχολεία, φορείς και πολίτες, συμμετέχει στην Πανελλήνια Εθελοντική Δράση «Let’s do it Greece 2016» που θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή, 17 Απριλίου σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η 17η Απριλίου θα είναι μία μέρα εθελοντισμού, δημιουργίας και γιορτής! Σημείο συνάντησης όλων όσων θέλουν να συμμετέχουν στη Γλυφάδα θα είναι η συμβολή των οδών Αγ. Νεκταρίου και Προποντίδος (επί του ποδηλατόδρομου) και ώρα συνάντησης 10:30 π.μ.

Θα ακολουθήσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων εξωραϊστικού ενδιαφέροντος, όπως καθαρισμός του βουνού, φροντίδα του ποδηλατόδρομου, περιποίηση του πρασίνου, αλλά και πολλά παιχνίδια περιβαλλοντικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε δήλωσή του τόνισε: «Στόχος μας είναι η Γλυφάδα να γίνει πρωτεύουσα πόλη στην αλληλεγγύη, στον εθελοντισμό, στην προστασία του περιβάλλοντος. Καλούμε τους πολίτες, τους φορείς, τους συλλόγους και κυρίως τα παιδιά της Γλυφάδας που έχουν αποδείξει την ευαισθησία τους, να δώσουν το παρών στη δράση που διοργανώνουμε αυτήν την Κυριακή για την προστασία του Υμηττού, ώστε να κρατήσουμε ζωντανό έναν πνεύμονα πρασίνου πολύτιμο τόσο για την πόλη μας, όσο και για την Αττική.»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η συγκεκριμένη δράση είναι μια ιδέα που την ξεκινήσαμε νέα παιδιά της Γλυφάδας με όνειρο να ενώσουμε και να ομορφύνουμε όλη την Ελλάδα μέσα σε μία μέρα και πλέον έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες εθελοντές σε κάθε γωνιά της χώρας», δήλωσε ο Nίκος Κιούσης, εθελοντής και γενικός συντονιστής της εκστρατείας.

Όσοι σύλλογοι, σχολεία και φορείς θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Γλυφάδας (2108949986 & 2109643280).

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.