Φρόσω Κυριάκου: Μετά το Νοσοκομείο στην Γλυφάδα για καφεδάκι




Από τη μια λες ότι πρόκειται για ένα κορίτσι 21 ετών που πρέπει παρά τα όσα πέρασε να συνεχίσει την ζωή της κι από την άλλη αναρωτιέσαι… πώς ηθικά και μόνο δεν έχει δώσει απαντήσεις στις καταθέσεις της επικαλούμενη μετατραυματικό σοκ;
Την Φρόσω Κυριάκου συνάντησε συνεργάτης μας χθες σε γνωστό καφέ στην Γλυφάδα. Ντυμένη στα μαύρα και «χωμένη» μέσα στο κινητό της το κορίτσι που γλίτωσε από θαύμα έδειχνε χαλαρή να απολαμβάνει τις στιγμές μαζί με την παρέα της μετά απο εξετάσεις στις οποίες και υποβλήθηκε σε νοσοκομείο.
Μάλιστα κάποια στιγμή μετά το συγκεκριμένο καφέ η νεαρή μπαργούμαν πέρασε κι από άλλο μαγαζί-καφέ κι αυτό- που βρίσκεται παραδίπλα.
Την ίδια ώρα το κύμα πίεσης από την μεριά των φίλων του Παντελή μεγαλώνει. Όχι τόσο σε επίπεδο απειλών- άλλωστε αυτά τα ακραία στοιχεία και οι συμπεριφορές είναι αδικαιολόγητες και απαράδεκτες- αλλά στο πλαίσιο να πείσουν την Φρόσω να πεί επιτέλους την αλήθεια.

blogs.gossip-tv.gr

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.