Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού με συντονιστή τον Δημήτρη Καμπουράκη





Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” του Δήμου Ελληνικού –Αργυρούπολης, την Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 και ώρα 10.30 π.μ.

“Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα, Αναπτύσσω προσόντα – Βγαίνω νικητής στον επαγγελματικό στίβο”. 

Η εκδήλωση που γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, με χορηγούς τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΡΟΜΒΟΣ και το ιδιωτικό κολέγιο New York College, απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά στη σταδιοδρομία τους.
Εισηγητές θα είναι

  • Ο κ. Κωνσταντίνος Κότιης Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και υπ. διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ,
  • Ο κ. Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης, Συντονιστής Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας ΕΚΠΑ και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Προγράμματος “Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων”.
  • συντονίζει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και δημότης Αργυρούπολης κ. Δημήτρης Καμπουράκης

Στην ημερίδα θα συζητηθούν θέματα που άπτονται των επερχόμενων τάσεων στην αγορά εργασίας, των καινοτόμων ειδικοτήτων στην ελληνική αγορά εργασίας, των ικανοτήτων και δεξιοτήτων που πρέπει να αναπτύξουν οι νέοι ώστε να ξεχωρίσουν στον χώρο εργασίας, καθώς και των αλλαγών που επιφέρει το Νέο εξεταστικό σύστημα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.