Και ο Άγιος φοβέρα θέλει: Η ΕΤΑΔ Α.Ε. δίνει στο δήμο Αλίμου τα χρωστούμενα




Mετά από ένα επεισοδιακό Σαββατοκύριακο, βγήκε λευκός καπνός που φαίνεται ότι βάζει τέλος, τουλάχιστον προς το παρόν, στη διαμάχη Δήμου Αλίμου και “Ακτής του Ήλιου”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, η ΕΤΑΔ Α.Ε. (ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ), θα εξοφλήσει σύντομα τα χρωστούμενα και θα ξεκινήσουν συζητήσεις, ανάμεσα στις δύο πλευρές, που θα αφορούν το μέλλον του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει τον αγώνα που ξεκίνησε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, με αφορμή το χρέος της ΕΤΑΔ Α.Ε. προς το δήμο.

Η Δημοτική Αρχή οδηγήθηκε στην απόφαση να μην δώσει άδεια λειτουργίας στην οργανωμένη πλαζ, γιατί εδώ και πέντε χρόνια ενώ το δημόσιο εισπράττει κανονικά το ενοίκιο από τους επιχειρηματίες της “Ακτής του Ήλιου”, δεν έχει αποδώσει στο δήμο το ποσοστό που δικαιούται (περίπου 200.000 ευρώ).

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δήμου Αλίμου:

Ο Δήμος Αλίμου έπειτα από συνεργασία με τη νέα Διοίκηση της ΕΤΑΔ Α.Ε. ενημερώνει τους πολίτες για τα ακόλουθα:

1.Το αμέσως επόμενο διάστημα η νέα Διοίκηση της ΕΤΑΔ Α.Ε. ολοκληρώνει τη διαδικασία καταβολής των οφειλών προς το Δήμο Αλίμου (οφειλές των ετών 2012, 2013, 2014, 2015), η οποία είχε ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτη.

2. Η Δημοτική Αρχή Αλίμου θα συγκαλέσει στις 4 Μαΐου 2016 την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Ακτών (ΕΠΕΛΑΚ), ώστε να προσδιοριστεί η ημερομηνία έναρξης της οργανωμένης λειτουργίας της «Ακτής του Ήλιου».

3. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται συνάντηση συνεργασίας ΕΤΑΔ Α.Ε. και Δήμου Αλίμου για τα γενικότερα ζητήματα του παραλιακού μετώπου, σε συνέχεια προηγούμενων συναντήσεων των δύο φορέων.

Μήνυμα Κονδύλη: “Η παραλία του Αλίμου δεν είναι τσιφλίκι των επιχειρηματιών” (VIDEO)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Και ο Άγιος φοβέρα θέλει: Η ΕΤΑΔ Α.Ε. δίνει στο δήμο Αλίμου τα χρωστούμενα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.