“Μα όλη η Γλυφάδα έτσι είναι…”




(Καταγγελία από τη Fani Vangelatou)

Γλυφαδα, Λαοδικης, Σάββατο 9/4/16 18.00

Περπατώντας σα δημότης, αντικρίζω με την παρεα μου για ακόμη μια φορα αυτο το θέαμα εξω απο γνωστό μαγαζί. Ο δρόμος εχει μετατραπεί σε ιδιωτικό παρκιν, φυσικα για τα πεζοδρόμια ούτε λόγος (η ενοικίαση γίνεται απο τον ίδιο τον δήμο) και άκουσον άκουσον..πλέον και διαγραμμιση πανω στο δρόμο για θέση πάρκιν μηχανών!!!
Επισης σαν δημότες με την παρεα μου ζητάμε τον λογο απο τους υπαλλήλους και ζητάμε κάποιον υπεύθυνο να μας εξηγήσει. Οι υπάλληλοι αγενείς στην αρχη, αδιάφοροι στη συνέχεια μας αγνοούν οπως φυσικα θα γινόταν αν ηθελα να παρκάρω το αυτοκίνητο μου (ποσο τωρα που ημουν απλως πεζή).
Στην παρεα έχουμε και εκπρόσωπο του δήμου ομως (εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο) κι ετσι τα πραγματα σοβαρεύουν καθως εξηγούμε πως δεν χρειάζεται να μπούμε μεσα και να ακουστούμε αρκεί να ερθει καποιος εξω επιτέλους.
Η απάντηση:
Το πλαστικό εχει μετακινηθεί απο τον δρόμο πια λέγοντας πως ηταν για να εξυπηρετήσει ενα μονο αυτοκίνητο με σκυλο (!)
Τη διαγραμμιση για τις μηχανές δεν γνώριζε ο υπεύθυνος αν την εχει κάνει το ίδιο το μαγαζί ή ο Δήμος (!)
Και φυσικα το επιχειρημα: Μα ολη η γλυφαδα ετσι ειναι (!)
Ολα αυτα φυσικα μονο με τον εκπρόσωπο του δήμου καθως ο υπεύθυνος θεώρησε πως δεν χρειαζόταν να δώσει εξηγήσεις σε απλό δημότη και αφού φυσικα πήρε ονομα, θέση κλπ χωρις να ζητήσουμε εμεις τιποτα αντίστοιχο.
Προς κάθε υπεύθυνο:
Κύριοι και κύριες το θέμα αυτο εχει μπει πολλες φορές σε δημοτικά συμβούλια και το μαγαζί συνεχίζει ανενόχλητο να ορίζει τον δρόμο. Το ίδιο θα συνεχιστεί φυσικα αλλα τοσο απροκάλυπτα ώστε να βάφουν και τον δρόμο οπως η τροχαία;;;
Να προπηλακίζουν και να τραμπουκίζουν δημότες που στηρίζουν το δήμο με κάθε τροπο;
Πού ειναι η δημοτική αρχη και τι να απαντήσεις όταν το επιχείρημα ειναι “ετσι κανουν όλοι” και ειναι και αληθές;;
Αν έχετε πουλήσει ή επινοικιασει τους δρόμους μας μαζί με τα πεζοδρόμια, τοτε να μας το πείτε να μην διεκδικούμε!
Ειναι ντροπή για εναν καφε σε ενα “ινν” μαγαζί να ξεφτιλιζόμαστε με αυτον τον τροπο γιατι δεν ειναι η θέση παρκιν, ειναι το δικαίωμα που δινεις να σε κοροϊδεύουν και να το ξερεις με την σύμφωνη (άτυπα) γνώμη της κάθε αρχής.
Παρακαλώ να αναλάβετε τις ευθύνες σας όσοι έχετε και όσοι μπορείτε να αναδημοσιεύσετε
(Εκτός απο κάποιες προφανείς, αρετές ετικέτες -tags- ειναι τυχαίες, ευχαριστω για την κατανόηση)

Themistoklis Vlachos Η ιστορια σας μου θύμησε εκείνον τον άτυχο αυστραλό που δολοφονήθηκε απο μπράβο στην Μύκονο και ολοι οι ελληνες πέσαμε απο τα σύννεφα ενώ χρόνια είμαστε πελάτες τέτοιον μαγαζιών που βλέπαμε οτι χρησιμοποιούσαν τέτοιους ανθρώπους . Την ασυδοσια αυτών των ανθρώπων την βλέπουμε καθημερινά. Ας σταματήσουμε να τους χρηματοδοτούμε ως πελάτες

George Giannitsopoulos Αφου δεν εχεις μπαρμπα στην κορωνη!!!…..θα σε λενε και κοθωνι!!!! ολε!!!!………………..

Eleni Mparka και μετα λεμε για αγγλια και ξενερωτουσ αυτο μασ μαρανε.
για ελα να δεισ κρατοσ
.αν σου βασταει κανε αυτο αγγλια! ποτε δεν θα γονουμε σωστο κρατοσ μα.ποτε.

Marios Tseliktsis “Η γλυφαδα ειναι ετσι” γιατι η γλυφαδα βρισκει και τα κανει και καποιος τα κονομαει εις υγειαν των κοροιδων. Δε χρειαζονται βολτες γι αυτο. Το δημοτικο συμβουλιο ας ψαξει να βρει ποιος τα αρπαζει στην πολεοδομια της γλυφαδας στην πιο βρωμικη υπηρεσια του Δημου. Ενας οροφος μακρια ειναι αμα θελουν. Κατα τα αλλα αν εισαι δημοτης ή θα κανεις επωνυμη καταγγελια για καταληψη πεζοδρομιου και “θα τα σπασεις με το γειτονα, και με μια φωτο φωτοσοπιά στο δημο αυτος θα καθαρισει γιατι παλι καποιος τ αρπαξε στην πολεοδομια κι ουτε συνεργειο δε θα στειλει να το επιβεβαιωσουν, ή να το κανουμε πιο λιανα αν τυχει και αναφερεις την παρανομια του διπλα στις χαιρετουρες των υποψηφιων στα μαγαζια πριν τις δημοτικες δειχνοντας του το γειτονα, λεει “θα το κοιταξουμε”, ε και μετα μπαινει κ στο γειτονα για τη χαιρετουρα και τελειωσε η υποθεση-εδω γελανε, ψηφαλακια ειναι αυτα. Τα πεζοδρομια ειναι αυτα γιατι τα λεφτα ειναι πολλα και η ατακα “αφηστε τα μαγαζια να δουλεψουνε” δεν ειναι παντα αθωα.

Λένα Γεωργιλά Η διαδικασία λοιπόν είναι απλή. Παρκάρεις κανονικά και λες στον υπέυθυνο του μαγαζιού να φωνάξει την τροχαία για να σου κόψει κλήση. Τι λές να κάνει τότε;;;;;;;; Ο δρόμος και τα πεζοδρόμια ανήκουν σε όλους μας και κανένας μαγαζάτορας δεν θα μας πει που να παρκάρουμε. Όσο για τα πεζοδρόμια;;;;;;;;;;;;;;;;; Αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ο Δήμος τι λέει για αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εμένα πάντως στον παιδικό όυτε διαγράμμιση μου επιτρέπουν, ούτε σηματοδότηση για τη “θέση” του σχολικού. Ούτε καν για μείωση ταχύτητας. Πρέπει να πάρω “ειδική άδεια”!!!!!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.