Μεγαλείο ψυχής ηλικιωμένου άστεγου: Συγκλονιστικό κοινωνικό πείραμα στον Άγιο Δημήτριο (VIDEO)




Συγκλονίζει το κοινωνικό πείραμα  που πραγματοποίησε η ομάδα του Astathios Pranks Team, στον Άγιο Δημήτριο,  για να δείξει τις αντιδράσεις του κόσμου σ’ έναν νεαρό  που ζητάει φαγητό.

Ο πρωταγωνιστής υποδύεται τον ζητιάνο και πηγαίνει από τραπέζι σε τραπέζι ζητώντας από τους θαμώνες των εστιατορίων λίγο φαγητό γιατί πεινάει.

Οπως αναφέρουν στα δυο προηγούμενα βίντεο οι συντελεστές, ο «άστεγος» ζητούσε χρήματα για να μπορέσει να αγοράσει φαγητό, όμως ίσως εξαιτίας προκατάληψης οι περισσότεροι θεώρησαν ότι ο πραγματικός λόγος δεν ήταν αυτός.

«Κάποιες φορές, υπαίτιες για τις πράξεις μας είναι οι προκαταλήψεις μας και οι δικαιολογίες που κρύβουμε πίσω από αυτές. Σε αυτό το βίντεο, ηθελημένα, ζητάει να του προσφέρουν φαγητό σαν βοήθεια αντί για χρήματα».

Το φινάλε του βίντεο είναι αποκαλυπτικό και συγκινητικό και αποδεικνύει πως η γενναιοδωρία και η καλοσύνη είναι αρετή των δυνατών και όχι των πλουσίων ή των φτωχών.

Ένας ηλικιωμένος άστεγος, ο κύριος Νίκος, του πρόσφερε το φαγητό του, δίνοντας ένα βαθύ μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Η ρεπόρτερ του MEGA Ελένη Λαζάρου πήγε στον Άγιο Δημήτριο για να συναντήσει τον ηλικιωμένο άστεγο, αλλά όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ, οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγίου Δημητρίου, είχαν αναλάβει να του βρουν προσωρινή στέγη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.