Nέα Σμύρνη: Ανάπλαση των οδών Ομήρου και Παλαιολόγου




Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που πραγματοποιήθηκε στις 5-04-2016, εγκρίθηκε η ανάπλαση των οδών Ομήρου-Παλαιολόγου, ένα έργο που θα χρηματοδοτηθεί εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής.
Η ανάπλαση στοχεύει στην αναβάθμιση του Εμπορικού Κέντρου της πόλης σε επίπεδο εξυπηρέτησης των δημοτών, λειτουργώντας παράλληλα με τον ήδη διαμορφωμένο άξονα πρασίνου, Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης (είσοδος Πόλης) –Εστία –Κεντρική Πλατεία -Πλατεία Καρύλλου – Άλσος Νέας Σμύρνης.
Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του έργου, επιχειρεί τη συνολική αναβάθμιση της περιοχής από άποψη λειτουργική, κατασκευαστική και αισθητική, συμβάλλοντας στην ανάδειξη του πυρήνα του εμπορικού κέντρου της πόλης .

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)


Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Nέα Σμύρνη: Ανάπλαση των οδών Ομήρου και Παλαιολόγου

  • 23/04/2016 at 8:31 πμ
    Permalink

    Πρέπει η ανάπλαση να επεκταθεί και στην οδό Αγίου Ανδρεου και Ιωάννου Χρυσοστόμου που αποτελούν προέκταση της Παλαιολογου και υπάρχει το γηπεδο Πανιωνίου και σχολεία και μεγάλη κίνηση πεζών. Μετατροπή τους σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας με ελεύθερα πεζοδρόμια..

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.