Περήφανοι για αυτή την Ομάδα




Σε μία απίστευτη σφαγή στην Ισπανία η γυναικεία ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης υπέκυψε τελικά στα σφυρίγματα των διαιτητών και στις αποβολές και ηττήθηκε από την οικοδέσποινα ομάδα Ματαρό με σκορ 6-5.

Ενδεικτικό είναι να αναφερθεί ότι σε συγκεκριμένο σημείο του αγώνα οι αποβολές ήταν 12 – 4, ενώ με τρεις αποβολές έφυγαν από τον αγώνα η Ρουμπέση, η Κώτσια και η Διαμαντοπούλου. Χυδηριώτη και Ξενάκη είχαν από δύο αποβολές και τα μαρακάρισμα τους ήταν πολύ προσεκτικά. Αν μετρήσουμε δε και τα επιθετικά φάουλ που δινόντουσαν στην ομάδα μας θα χαθεί πραγματικά ο λογαριασμός.

Οι ιθύνοντες της Len θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν το video του αγώνα και αφού το μελετήσουν και δουν τι πραγματικά συνέβη στην Ισπανία, να αντιληφθούν ότι με αυτό τον τρόπο το άθλημα δεν πηγαίνει μπροστά. Δεν είναι δυνατόν ομάδες να δουλεύουν σκληρά όλο τον χρόνο, να δαπανούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από πουθενά, για να φθάσει κάποιος σαν να βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία να αποφασίσει για το ποια ομάδα θα κερδίσει ένα Ευρωπαϊκό κύπελλο.

Η ομάδα της Βουλιαγμένης, που δεν κατάφερε να φέρει ακόμη έναν τίτλο στην Ελλάδα, και που αυτός ήταν ο όγδοος Ευρωπαικός της τελικός, επέστρεψε χτες το μεσημέρι στην Ελλάδα

nov.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.