Περιφέρεια Αττικής: “Απεταξάμην το Blue Money Show”




Η Περιφέρεια Αττικής διευκρινίζει ότι οι διοργανωτές του Φόρουμ με τίτλο «Επενδύοντας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα» που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Blue Money Show», χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί της, ανέφεραν πως αυτό λαμβάνει χώρα σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

Μετά από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία με τους διοργανωτές, αποκαταστάθηκε η αλήθεια στα επόμενα Δελτία Τύπου. Η διευκρίνιση αυτή καθίσταται αναγκαία προς άρση των όποιων παρεξηγήσεων μπορεί να έχουν δημιουργηθεί λόγω της αυθαίρετης και εσφαλμένης ενημέρωσης από την πλευρά των διοργανωτών του Φόρουμ.

Τέλος, επειδή ορισμένα δημοσιεύματα στον Τύπο ή/και ανακοινώσεις αυτοδιοικητικών παρατάξεων εξακολουθούν να αναπαράγουν την ανακρίβεια , υπογραμμίζεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ουδεμία συνεργασία υπήρξε μεταξύ της Περιφέρειας και των διοργανωτών της ημερίδας. Όσοι για τον οποιοδήποτε λόγο αναπαρήγαγαν την ανακριβή είδηση περί συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής, παρακαλούνται να προβούν στην αποκατάσταση της αλήθειας.
Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.