Σχολική εβδομάδα εθελοντισμού (11 με 17 Απριλίου)

Μοιραστείτε το...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Οι μαθητές των σχολείων του Ελληνικού Αργυρούπολης γίνονται η αλλαγή που περιμένουμε και μεταφέρουν με την θετική τους ενέργεια το μήνυμα του εθελοντισμού από σχολείο σε σχολείο, προσκαλώντας τους καθηγητές και συμμαθητές τους στο μεγάλο ραντεβού του let’s do it Greece 2016.

Όλοι δεσμεύτηκαν να συμμετέχουν και στην σχολική  εβδομάδα εθελοντισμού 11 με 17 Απριλίου κάνοντας δράσεις στα σχολεία τους  που αφορούν το περιβάλλον.

Την εκκίνηση έδωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος που υπέγραψε πρώτος το μπλουζάκι του let’s do it  και δήλωσε ότι ο Δήμος μας είναι αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια συμμετέχοντας με όλες τις δυνάμεις και υπηρεσίες  καθώς και συνεχάρη τα παιδιά για την πρωτοβουλία.

Η αποστολή των μαθητών με λεωφορείο του Δήμου και την συμμετοχή του  Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος  κ. Βασίλη Κρητικού και του εντεταλμένου συμβούλου κ. Χρήστου Κανελλίδη  επισκέφτηκε πολλά σχολεία και έλαβε την θετική ανταπόκριση των συμμαθητών  τους  και την συμπαράσταση των καθηγητών τους.

Όλοι  ανανέωσαν την παρουσία τους στο μεγάλο ραντεβού την Κυριακή  17 Απριλίου 2016 στο Άλσος Αργυρούπολης Θέση Πατητήρι.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X