Συναυλία με τη Ζωή Τηγανούρια στη Βάρη (Σάββατο 23 Aπριλίου)




Σειρά εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους έχει ετοιμάσει για τις ημέρες του Πάσχα ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Ο.Α.Π.Π.Α.).

Συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Απριλίου, στη Πλατεία Δήμα της Δ.Ε. Βάρης, επί της Οδού Βας. Κωνσταντίνου, στις 12:00 το μεσημέρι η Μαίρη Πόπινς θα «προσγειωθεί», για να αναστατώσει μικρούς και μεγάλους και μέσα από ένα διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι με τις γνωστές ηθοποιούς Μαρία Καρακίτσου και Θεοδώρα Σιάρκου, θα ταξιδέψουν σ’ ένα μαγικό κόσμο μαγείας και αγάπης. Στη συνέχεια οι επιμορφωτές θα καλέσουν τα παιδιά να φτιάξουν τη δική τους λαμπάδα στα εργαστήρια κατασκευής.

Στη συνέχεια, στις 13:00 «Το αγόρι με τα μπλε μαλλιά», μια απ τις πλέον επιτυχημένες παραστάσεις της φετινής χρονιάς από το Θέατρο Φούρνος θα μας μιλήσει για τη διαφορετικότητα, την τόλμη και τη φιλία και θα μας παρασύρει σε μία περιπέτεια αγάπης και φαντασίας. Πρόκειται για μία παράσταση της Ελεάννας Σαντοριναίου με την Ευγενία Μαραγκού, Ματίνα Δημητροπούλου και Δημήτρη Ψύλλο.

Το βράδυ στις 20:00, πάλι στην Πλατεία Δήμα, ελάτε να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο αλλά και την Ελληνική παράδοση μέσα από τη συναυλία της Ζωής Τηγανούρια με τίτλο «Αρώματα του Κόσμου & Βυζαντινά Μύρα», με βυζαντινό άρωμα και παραδοσιακό χρώμα.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα θα ερμηνεύσει γνωστές τις επιτυχίες αλλά και παραδοσιακά κομμάτια απ΄ όλη την Ελλάδα με την βοήθεια των ερμηνευτών: Αχχιλεύς Α. Χαλδαιάκης (χοράρχη), Βασιλική Στεφάνου, Πελαγία Μυλωνά, Βυζαντινή χορωδία «Μελίρρυτον», υπό την καθοδήγηση του Π. Δασκαλοθανάση. Τις χορογραφίες στα δυτικότροπα κομμάτια επιμελήθηκαν οι Αλίκη Μαυροειδή και Έλενα Λιναρδάκη.

Συμμετέχουν ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Βάρης και ο Χορευτικός όμιλος «Αρίων»

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η παιδική εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Θέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης και η συναυλία στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βάρης (Άττιδος 7, Βάρη).

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.